Update website

Sinds het begin van dit seizoen heeft de website een update gekregen. Na de update zijn er enkele verzoeken binnen gekomen. Het verzoek om de ‘handige links’ weer terug te plaatsen op de website is verwerkt. De handige links zijn aan de linkerkant terug te vinden, waar voorheen was deze onderin stond (op een computer).

We zijn hard op weg om de website te voorzien van actuele informatie. Denk hierbij aan het programma, de uitslagen en de standen. Toch vereist dit enig wat werk voor onze vrijwillige websitebeheerders. Hierdoor is besloten om alleen standen te presenteren van de eerste elftallen (zaterdag, zondag en zaal).

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar de website en de app van voetbal.nl. Je kunt hier gratis een account aanmaken en je kunt eigen team toevoegen als favoriet. Hierdoor krijg je snel inzicht in het programma, de uitslagen en de stand van jouw team.

Daarnaast zouden we alle teams willen vragen om elftalfoto’s en teaminformatie toe te sturen. Zodat wij dit kunnen verwerken op onze website. Je kunt dit toesturen naar siteredactie@sverasmus.nl.

Bij voorbaat dank.