De website in een nieuw jasje

Zo op het eerste gezicht valt het je het wellicht niet op, maar de website van sv Erasmus heeft een nieuw jasje. Maar of het werkelijk een nieuw jasje genoemd mag worden valt te betwisten… Hierdoor kan er beter gezegd worden dat het ‘oude’ jasje naar de stomerij is gebracht.

De website is voorzien van enkele software updates waardoor deze veiliger en beter toegankelijk wordt voor onze bezoekers. Ook is de informatie op de site bijgewerkt. Oude en overbodige informatie is verwijderd en belangrijke informatie is toegevoegd of geüpdatet naar de laatste (juiste) versie.

Zo valt er vanaf nu uitgebreide informatie over het bestuur en de commissies te vinden. Wij hopen hiermee dat leden gemakkelijker bij de juiste persoon terechtkomen om zo sneller antwoord te kunnen krijgen op eventuele vragen.

Om de website up-to-date te blijven houden is er gezorgd dat de redacteuren van de website gemakkelijker informatie kunnen verspreiden en updaten.

Maar natuurlijk is er ook ingespeeld op enkele wensen vanuit de leden. Vanaf dit seizoen worden de uitslagen van alle teams wekelijks bijgewerkt. Om deze uitslagen, en natuurlijk de berichten op de website, überhaupt te kunnen lezen is er gezorgd voor een verbeterde leesbaarheid. Een groter en donkerder lettertype draagt hier (hopelijk) aan bij.

Toch zijn er nog vervolgstappen nodig om een website te realiseren die echt Erasmus waardig is. Een grote wens hierbij is om de teampagina’s te vullen met foto’s en verdere teaminformatie. Zo is ons Zaalteam hier een perfect voorbeeld van. Met uitgebreide teaminformatie, het programma & de stand in beeld gebracht en wekelijks een verslag van een wedstrijd op de website. Ga zo door mannen!

Wij vragen alle seniorenteams om een teamfoto en eventuele teaminformatie door te sturen zodat we deze kunnen verwerken op de website. Maar eerst zal er in verband met de privacy wetgeving toestemming gegeven moeten worden door iedereen uit het team.

Natuurlijk zullen er nog meer wensen vanuit de leden zijn voor de website. Ideeën en opmerkingen mogen worden gestuurd naar siteredactie@sverasmus.nl.