Erasmus zaal begint met bekerwinst

Afgelopen maandag trad onze zaal-trots voor het eerst in het nieuwe seizoen aan: tegen ZVV Den Haag voor de beker.

Al snel werd duidelijk dat onze boys van plan waren het succesverhaal van afgelopen seizoen voort te zetten, meteen werd de aanval ingezet. Ook werd snel duidelijk dat de echte vorm er nog niet was, te veel passes, kort of lang, kwamen niet aan op het bedachte eindpunt. Er is nog wat fijnslijperij nodig. Een overwinning kwam hierdoor echter zeker niet in gevaar omdat daarvoor de tegenstander te zwak was.

Met enige regelmaat werden goede kansen gecreeerd en ondanks dat er ook met regelmaat kansen werden verprutst bleven er genoeg over die wel doeltreffend werden uitgespeeld. Uiteindelijk waren dat er 8, bijna netjes verdeeld over verschillende spelers: Dylan 2x, Kasper, Michael, Jochem, Daniel en Nico scoorden. De oplettende lezer telt mee en komt tot 7, dat klopt, ZVV Den Haag maakte de 8ste zelf. Ze scoorden ook twee keer in het voor hun goede doel, namelijk hetzelfde doel waar Daniel er ook nog eentje inschoot, het voor Daniel dus verkeerde doel.

Dus werd het uiteindelijk 8-3 voor onze boys, hopenlijk een eerste overwinning van vele dit seizoen.

Volgende wedstrijd: woensdag 11 september, tegenstander PGS/VOGEL, aanvang 21.00 uur in onze thuishal Hoge Veld. De toegang is geheel gratis dus ……… komt dat zien!