Lunch Senioren Fit 13-04-2022

Senioren Fit is binnen sv Erasmus een enorm succes. Het is ontstaan doordat sv Erasmus meer wil betekenen voor de wijk waar zij actief zijn. Mede door de corona periode en het advies voor ouderen om te blijven bewegen heeft sv Erasmus zijn complex beschikbaar gesteld voor deze doelgroep. Senioren Fit is elke woensdag van 10 tot 11 uur op het complex sv Erasmus

In het begin waren er 6 deelnemers die onder begeleiding van WSDH/Street Sport deelname aan de activiteiten, inmiddels is dit uitgelopen naar 23 deelnemers en is zeker het sociale aspect niet vergeten. De contacten onderling zijn uitstekend en dat heeft er toe geleid dat ook buiten het beweging het sociaal contact aanwezig is.
In de beginperiode hebben de deelnemers zelf een High Tea georganiseerd en nu de groep aardig is toegenomen is er een lunch georganiseerd door enkele dames van de groep in de kantine van sv Erasmus.

Na afloop van de lunch is het wel leuk om dan met z’n allen op de foto te gaan in de T-shirts die zijn aangeboden door het Haags Sportkwartier.

De lunch was een groot succes en we hopen dat de groep nog lang blijft bestaan en uiteraard zijn nieuwe deelnemers altijd welkom.