Rentree Cock Geurse bij Erasmus zondag in stijl gevierd

Wie had dit kunnen en durven (be)denken maar gisteren stond Erasmus (zo) tegen Alphen geheel in het teken in de terugkeer van onze Cock en geheel in stijl! Naar ons weten heeft hij onder de meest barre weersomstandigheden de vlag gehanteerd, ook zo gisteren. Na menig nederlaag wist Cock deze altijd heel helder te analyseren en ziet altijd lichtpuntjes.  Zo ook gisteren dus alle ingrediënten zijn direct aan bod gekomen. Na een mooie toespraak van Peter Hartgring konden we starten. Een matige 1e helft met persoonlijke fouten zorgde dat  Erasmus met rust tegen een 0-3 achterstand aankeek. De tweede helft was beter waar Erasmus de 1-3 aantekende en kans had op meer. Echter dat bleef uit waardoor er uiteindelijk met 1-5 werd verloren maar was deze keer bijzaak. Volgende wedstrijd is a.s. zondag thuis tegen SEP