Henk Baggerman nieuwe hoofdtrainer

Het algemeen bestuur en de technische commissie van sv Erasmus zijn verheugd om de aanstelling van Henk Baggerman als de nieuwe hoofdtrainer vanaf het nieuwe seizoen bekend te maken. Na een zorgvuldig selectieproces en uitgebreide gesprekken heeft de clubleiding vol vertrouwen gekozen voor de ervaren Henk Baggerman.
De technische commissie en het algemeen bestuur van sv Erasmus waren onder de indruk van het doorlopende proces en de kwaliteit van de sollicitanten die gereageerd hebben op de vacature. De naam sv Erasmus blijkt een aantrekkelijke keuze te zijn voor trainers in de regio, wat resulteerde in talrijke reacties. Na grondige gesprekken met de technische commissie en uiteindelijk het algemeen bestuur, kwam Henk Baggerman als de unanieme favoriet naar voren.
Henk Baggerman brengt een schat aan ervaring met zich mee naar sv Erasmus, met een indrukwekkende staat van dienst bij verschillende clubs in de regio Haaglanden, waaronder BTC, GONA, Vredenburch, Gravenzande vv, vv Monster, DSV Full Speed, ODB en KSD. De club kijkt uit naar de waardevolle bijdrage van zijn kennis en leiderschap.
Het algemeen bestuur en de technische commissie kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met Henk Baggerman en hebben het volste vertrouwen dat zijn ervaring en toewijding zullen bijdragen aan de verdere ontwikkeling en prestaties van sv Erasmus. Het algemeen bestuur en de technische commissie wensen Henk Baggerman veel succes in zijn rol als hoofdtrainer van sv Erasmus.