Finales KNVB bekercompetities

Zaterdag 3 juni was dan eindelijk zover de finales voor de KNVB bekercompetities op complex De Hogebomen bij Westlandia

Erasmus was vertegenwoordigd door onze jo-15 en het senioren G-team.

Om 12.30uur trapte de mannen van ons G-Team af voor de finalen tegen Smitshoek, uitslag 2-6 voor Smitshoek bij het lezen van de uitslag zal men denken Erasmus kansloos maar het tegendeel is waar, Erasmus de boven liggende partij en als de kansen benut waren dan was de uitslag zeker andersom geweest, de keeper van Smitshoek was in de vorm van zijn leven en op 2 doelpunten na niet te passeren na afloop waren de mannen uiteraard teleur gesteld, dit duurde echter niet lang want zij werden aangenaam verrast door onze hoofdtrainer Patrick Vink die de mannen kwam feliciteren met behalen van het kampioenschap in de regulieren competitie, na leuke en motiverende speech en het omhangen van de medailles werd de kampioenschaal door hem overhandigd aan de aanvoerder, ook de meegereisde ouders en suppoters werden bedankt voor hun ondersteuning.

Erasmus was vertegenwoordigd door onze jo-15 en het senioren G-team .

Zoals eerder vermeld op onze site wist onze jo-15 zelf uitkomend in de 2e klasse via overwinningen op 3 tegenstanders die uitkomen in hogeren klasse de finale te bereiken al een prachtige prestatie op zich.

De tegenstander in de finale Victoria 04 uit komend in de 1eklasse was zaterdag een maatje te groot. Erasmus starten goed de eerste de beste aanval belande na goed doorzetten helaas op de lat. hierna nam Victoria04 de wedstijd langzaam over wat resulteerde in een doelpunt 0-1, Erasmus ging met nog meer druk naar voren voetballen waardoor de tegenstander met 2 snelle spitzen goed de counter gebruikten en nog voor rust 2 maal scoorden, na rust kwamen er nog 2 doelpunten bij waardoor de uitslag 0-5 voor Victoria04 werd.

De mannen van de jo_15 kunnen met trots terug kijken op een geslaagd bekercompetitie ,de finale halen is al een prestatie op zich TOP GEDAAN MANNE

Alle spelers gefeliciteerd met het behalen van de finale jullie hebben goed prima gedaan.