Dank voor alle liefde en steun

Via deze weg willen wij nog éénmaal onze dank uitspreken voor alle liefde en steun bij het verlies van Patrick.

Het is nu zo’n 3 maanden geleden maar nog lijkt het als de dag van gisteren. Alles voelt nog steeds onwerkelijk, maar we gaan langzaam aan richting de nieuwe werkelijkheid.

Jullie reacties waren een enorm eerbetoon aan Patrick en gaven ons een warm en trots gevoel. Naast het verdriet voelden wij ons gedragen door alle steun.

Na de uitvaart werden wij wakker met een traan en een glimlach.

Nu pas hebben wij uitsluitsel mogen ontvangen met betrekking tot de reden van overlijden. Dit vanwege aanvullende onderzoeken door verschillende specialisten.

Het is gebleken dat Patrick al eerder meerdere infarcten heeft gehad, doordat er een bloedvaatje in het hart zelf niet goed functioneerde. Naar ons weten heeft hij hier zelf nooit iets van gemerkt.

Het hart is hierdoor verzwakt geraakt. De weken voor zijn overlijden is Patrick ook flink beroerd geweest van een griepvirus, een infectie hiervan heeft het hart nog extra kunnen verzwakken.

Op de avond zelf, tijdens inspanning op de voetbaltraining, hebben voorgenoemde oorzaken gezorgd voor een fatale hartstilstand. Het dermate verzwakte hart viel, ondanks alle inzet, niet meer te redden. Patrick heeft hier niets van gevoeld.

Dank aan het bestuur voor het beschikbaar stellen van alles wat er op Erasmus heeft plaatsgevonden en speciale dank aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet.

Liefs, Monica, Annick, Michel en Dominique, Jerry en Patricia