Trainen vanavond en komende donderdagavonden

100+ spelers die afgelopen seizoen in augustus – op de donderdagavond – aan het trainen waren. Een drukte van jewelste. Onderling werden de velden netjes verdeeld en zo kon iedereen toch lekker ballen.

Deze maand (augustus) verwachten we minder drukte vanwege de late schoolvakantie. Maar toch goed om wat structuur aan te brengen.

De zondagselectie is deze week (dinsdag 6 augustus) gestart met trainen. Donderdag 8 augustus zullen zij dus het kunstgras bezetten. Veld 2 is vanaf maandag 5 augustus weer open dus alle overige leden kunnen vandaag (donderdag 8 augustus) op veld 2 trainen.

Op dinsdag 13 augustus begint de zaterdagselectie met trainen. Donderdag 15 augustus zal/kan het dus druk zijn (veld 3 is nog in onderhoud). Beide selecties zullen starten op het kunstgras (beide één helft). Mocht het op veld 2 niet druk zijn dan kan een gedeelte naar het grasveld uitwijken om zo wat meer ruimte te creëren.

Vanaf donderdag 19 augustus zullen alle velden, zo hopen wij, te gebruiken zijn. De zondagselectie traint de eerste seizoenshelft op donderdag op het kunstgras, bij voldoende ruimte zal een kwart veld vrij worden gemaakt voor het zaterdag 3 team, om zo voldoende ruimte te hebben voor de andere teams op de andere velden. Op veld 2 zal de zaterdagselectie gaan trainen.

Op veld 3 trainen de Veteranen, Zondag 3 en Zondag 4.

We gaan op deze manier starten, mochten er problemen zijn dan lossen we die gezamenlijk weer op.