sv Erasmus VE2 – sv Houtwijk VE1 4-5

Na de wedstrijd kwam het verzoek of iemand anders het verslag wilde maken. De vaste schrijver van
deze rubriek had zijn handen geblesseerd en kon onmogelijk nog iets uit de vingers krijgen. Tja dan
moet je maar niet gaan keepen, zou je zeggen . Maar met keeper 1 op vakantie, keeper 2 die niet
kan, keeper 3 die afschrijft, moet je toch wat.

De wedstrijd moest maar snel beginnen dan konden we, hopelijk, op tijd van Verstappen gaan
genieten. Het veld was redelijk bespeelbaar en we hadden er zin in. Houtwijk ook en na een paar
minuten lag de eerste in de touwen.

Vrij snel hadden we de aansluiting door een strakke schuiver van Erwin. Daarna ging het zo een beetje om en om. Erwin schoot er nog een bij en Kraan kwam in de 2de helft ook lekker los met 2 doelpunten. Helaas bleef Houtwijk in het spoor en had de nastoot van 4-3 naar 4-5 in de laatste minuten.

De zoveelste leuke pot dit jaar maar helaas zonder punten. Volgend jaar beter.
Conclusies achteraf:

Volgens de keeper
 Is een goed resultaat uit handen gegeven en door de vingers geglipt want we konden geen