SV Erasmus

2542 RV Den Haag
Zuid-Holland

Terras wordt naar Ton de Heer vernoemd

Een jaar geleden is Ton de Heer plotseling overleden. Daardoor moesten wij afscheid nemen van een geweldige sportvriend en bovenal prominente vrijwilliger. Op vele fronten heeft Ton
zich jarenlang ingezet voor sv Erasmus en voorganger V.V.P. Niet voor niets was hem eerder de titel “erelid” toegekend. Hij gold als een voorbeeld voor iedereen.

Om de gedachten aan hem levend te houden heeft het algemeen bestuur besloten het terras naar hem te vernoemen. Het is een plek die Ton zelf ooit creëerde en waar hij graag
vertoefde. Op zaterdag 19 augustus 2023 zal de onthulling van het naambord plaatsvinden. Het programma ziet er uit als volgt:

11.30 uur: Inloop
12.00 uur: Welkomstwoord door voorzitter John Houtman en onthulling naambord door Annemiek de Heer

Wij hopen op deze wijze Ton te bedanken voor hetgeen hij voor de club heeft betekend.

Deel het bericht:
X / Twitter