SV Erasmus

2542 RV Den Haag
Zuid-Holland

Clubgebouw van 24 t/m 28 juli buiten gebruik

Het Accommodatieteam benut de zomerperiode voor onder andere groot onderhoud aan het clubgebouw. Van 24 t/m 28 juli krijgt de kantine een grote beurt. Ook installaties worden afgekoppeld, onderhouden en weer aangesloten. In verband hiermee kunnen volgende week niet de gebruikelijke faciliteiten worden verleend. Daardoor kan geen gelegenheid worden geboden om van voorzieningen gebruik te maken. Het clubgebouw kan in deze periode dus niet benut worden. Alle gebruikelijke activiteiten, zoals Koersbal, HTM-klaverjas, Erasmus Fit, Walking Voetbal en de gebruikelijke trainingsactiviteiten op de donderdagavond komen hierdoor volgende week te vervallen.

Deel het bericht:
X / Twitter