SV Erasmus

Adresgegevens

Erasmusweg 1200
2542 RV Den Haag
Zuid-Holland

De zaterdagselectie voor het nieuwe seizoen krijgt vorm!

Het voetbalseizoen 2022-2023 is ten einde gekomen en iedereen kan weer even bijkomen voordat het nieuwe seizoen begint. Op de achtergrond is de technische staf alvast druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. De selectie blijft momenteel zo goed als intact en heeft zelfs diverse versterkingen mogen verwelkomen.

Richard van Duyghuizen hangt zijn voetbalschoenen aan de wilgen, maar zal de club niet verlaten. Richard is per volgend seizoen de nieuwe trainer van het tweede selectieteam van Erasmus en vervangt daarbij Ron Eckhardt. Good old Ron was invaller van een plots vertrekkende trainer en had aangegeven om het seizoen af te maken bij het tweede team, met goede resultaten als gevolg. Bij deze willen wij Ron danken voor zijn inzet!

Richard zal ondersteund worden door Luuk van Zanten, die dit jaar tevens assistent trainer was. Beiden zullen in het nieuwe seizoen naast het trainerschap werken aan het behalen van hun trainersdiploma. Naast vernieuwing in de technische staf zijn er ook al wat nieuwe spelers te verwelkomen bij sv Erasmus.

Allereerst mogen wij Wesley Mackaay verwelkomen bij sv Erasmus. De 23 jarige Wesley komt over van sv Nootdorp Onder-23 waar hij nu al een aantal jaren voetbalt. Hiervoor zat hij bij Haaglandia en hsv DUNO. Wesley zal met veel energie en zin de nieuwe uitdaging aangaan om zich te profileren in de 4e klasse. Van TAC\’90 komt Lemano Biekman over. De laatste versterking voor nu is de 25 jarige Damian Toussaint. Damian komt over van ODB en komt de links-, rechtsbuiten positie versterken. Wij wensen alle heren veel succes voor het aanstaande seizoen bij sv Erasmus!

Op de achtergrond zijn er nog gesprekken gaande met nieuwe versterkingen en we hopen spoedig dit naar buiten toe te kunnen brengen.

Deel het bericht:
Facebook
WhatsApp
X / Twitter
E-mail
Recente berichten
Nieuwstip

De redactie is altijd op zoek naar het laatste nieuws. Goede nieuwstips zijn meer dan welkom.

Lid worden van SV Erasmus?

Schrijf je in via ons online aanmeldformulier

Sportpark Erasmus

Erasmusweg 1200
2542 RV, Den Haag

Postadres

Postbus 85727
2508 CK, Den Haag

Contact

info@sverasmus.nl
070 – 32 132 13

Scroll naar boven