SV Erasmus

Adresgegevens

Erasmusweg 1200
2542 RV Den Haag
Zuid-Holland

Erasmus sluit restant duel tegen ZuidWest winnend af

Even terug naar eind November 2023: De uitwedstrijd tegen ZuidWest haalde het einde niet. Hun aanvoerder ontving een tweede gele kaart en kon vertrekken. De protesten die hieruit voortvloeiden brachten de leidsman ertoe de wedstrijd niet meer te hervatten, dit zo’n 5 minuten voor het rustsignaal, bij een stand van 1-1.

De stemming vooraf was helemaal ok!

Vandaag restte Erasmus dus 50 minuten om de volle winst te behalen tegen laagvlieger ZuidWest, die er, uiteraard met 10 man, alles aan zouden doen dit te voorkomen. En ze deden er ook alles aan …… Veel gepraat, veel duikelingen, vertragen, blessures veinzen, nou ja, noem het allemaal maar op. En Erasmus kwam ook inderdaad niet echt in het spel. Veelvuldig in de aanval, maar onrustig, te snel de beslissende pass zoekend in plaats van combineren naar de gewenste opening.

Erasmus in de opbouw…

Gelukkig lukte het een keertje wel: via een goede aanval op rechts kwam de bal via Mitchel en Abbas bij de diep komende Kasper die één op één met de doelman van ZuidWest niet faalde en de 1-2 binnenschoot.

Kasper is vrijgespeeld en is op weg naar de 1-2.

Hierna bleef het veelal 1 kant opgaan, richting het doel van ZuidWest maar een volgende doelpunt kwam er niet.

Aimane weet de mogelijkheid op de 1-3 niet te verzilveren.

ZuidWest had nog een spaarzame uitval maar echt gevaarlijk werden ze niet. Vlak voor het tijd kon ZuidWest uit een vrije schop de bal nog een keer voor het doel krijgen en zowaar te scoren: het was de scheidsrechter gelukkig niet ontgaan dat hierbij hands was gemaakt. Het eindsignaal klonk en drie belangrijke punten konden mee naar huis!

Volgende week is er geen programma, op zaterdag 2 maart ontvangt Erasmus de nummer laatst, sv Madestein, aanvang 14.30 uur.

Deel het bericht:
Facebook
WhatsApp
X / Twitter
E-mail
Recente berichten
Nieuwstip

De redactie is altijd op zoek naar het laatste nieuws. Goede nieuwstips zijn meer dan welkom.

Lid worden van SV Erasmus?

Schrijf je in via ons online aanmeldformulier

Sportpark Erasmus

Erasmusweg 1200
2542 RV, Den Haag

Postadres

Postbus 85727
2508 CK, Den Haag

Contact

info@sverasmus.nl
070 – 32 132 13

Scroll naar boven