SV Erasmus

Adresgegevens

Erasmusweg 1200
2542 RV Den Haag
Zuid-Holland

BMT VE1 – sv Erasmus VE2: 5-1 15 oktober 2023

Straks maar even een grondige analyse waarom er deze week wederom geen overwinning werd geboekt. De voorbereiding met 18 man op de training was veelbelovend. De wedstrijd met 13 man werd een zware strijd op een zwaar veld tegen een betere tegenstander met veel wissels. Leuke wedstrijden spelen met een goede scheidsrechter verzacht de pijn een beetje. En dit was zo’n wedstrijd waarvan je ondanks het verlies na afloop weer zin hebt in de derde helft. En daarin lieten de mannen van VE2 verbaal weer prima van zich spreken. Daarover later meer.
Het eerste kwartier stonden we zwaar onder druk en hadden we moeite om in ons spel te komen. De paal hielp ons nog wel 2 keer om een achterstand te voorkomen maar uiteindelijk incasseerden we de 1-0. Het spel verbeterde langzaam en uit een vrije trap van Dennis kopte Robert de bal het netje in, of was het Teun die het laatste zetje gaf? En dat hebben wij weer…. Een aanval met veel mensen voor de bal, balverlies, counter en met een 2-1 achterstand aan de thee. Over thee gesproken dan komen we uit bij de spreuk van de dag: Turkse club geen thee. Dat vraagt om enige uitleg. Onze eigen Dogan van Turkse afkomst gooide deze spreuk eruit toen bleek dat het een te klein potje was voor 13 man.
Thee dus.
De tweede helft doen we schriftelijk af met nog 3 tegentreffers werd het 5-1 voor BMT. De pijp was leeg de benen zwaar en het eindsignaal klonk bevrijdend. Na afloop kwamen er tal van onderwerpen aan Bot of bod. Zo blijkt de heenreis per trein naar Roermond 2x zo snel als de terugreis. Voor deze reiziger geen probleem want hij krijgt zijn reiskosten en uurtjes toch wel uitbetaald. Zijn er mannen die met regelmaat slagen voor een of andere test, ook als het gaat om een SOA test. Zwaaien naar de assistent scheidsrechter zoals onze grensrechter zichzelf liever laat aanspreken heeft geen zin. Ik beslis wanneer het buitenspel is en niemand anders. Zo hebben wij onze eigen VAR. Volgens zeggen zijn er veel goals uit het net gehaald, dat is ook wel weer bijzonder toch? Jou tegenstander is die man met die baard. Tja die ander 10 hadden ook een baard, welke is dan van mij?
In goed overleg is besloten om onze eigen rellietie (fonetisch voor reality) serie te maken: Wie is de vriend van Kevin. De eerste afvaller is bekend Dennis is het niet. Volgende week weer een nieuwe ronde.

Waarom ging het fout vandaag. Het antwoord komt uit het interview “Bram komt terug” van Van Kooten en de Bie.
Bram, je draaide nog niet helemaal lekker.
Bram: Ja, verrek, ja, je ken van mijn natuurlijk ook geen wonderen verwachten. Ik bedoel, eh, het zijn pas vijf weken dat ik weer een beetje meedraai, feitelijk, in de training van de A-selectie, dus ik kom gewoon nog wedstrijdritme tekort, kom wedstrijdritme tekort. Een duidelijke zaak, ik heb nog te weinig reserves. Te weinig reserves..
Verslaggever: Bram, wij weten allemaal dat jij te kampen hebt gehad met een ijzertekort, maar dat is nu toch wel aangezuiverd, dacht ik, het ijzertekort… Bram: Ja ja, het eizer is tot op ze ouwe niveau. Dat is dan aangezuiverd dankzij dokter Kistenmaker uit Apeldoorn is het eizer weer op ze ouwe niveau, maar nou heb de clubarts, dat is dokter Braamsdeel, die ken je wel….. Verslaggever: Dokter Braamsdeel…
Bram: Die heb dus gistermiddag m\’n rode bloedlichaampies opgeteld bij mekaar…
Bram: Nou ja, dat viel dus tegen. Ik bedoel, eh, ik ken het nou eigenlijk wel zeggen, de wedstrijd is toch, eh, voorbij, het was dus, eh, eigenlijk in feite onverantwoord dat ik vanmiddag überhaupt, eh, heb gespeeld, is eigenlijk waanzin. Ik bedoel, eh… Verslaggever: Bram, wel bedankt voor dit gesprek en, eh, succes jongen.
Bram: Wat er met mij aan de hand is is ook een raadsel. Ik heb nog te weinig reserves. Ik ga nu lekker douzze, en dan hoop ik dat ik volgende week, ja, dat ik er weer een beetje sta, he?
Tot volgende week.
Doelpunten: Michel B 2, Dennis 2, Raymond 1, Dogan (Johan) 1, Cihat 1, Bora 1, Robert 1, E.D 1.

Deel het bericht:
Facebook
WhatsApp
X / Twitter
E-mail
Recente berichten
Nieuwstip

De redactie is altijd op zoek naar het laatste nieuws. Goede nieuwstips zijn meer dan welkom.

Lid worden van SV Erasmus?

Schrijf je in via ons online aanmeldformulier

Sportpark Erasmus

Erasmusweg 1200
2542 RV, Den Haag

Postadres

Postbus 85727
2508 CK, Den Haag

Contact

info@sverasmus.nl
070 – 32 132 13

Scroll naar boven