Zowel Erasmus 1 als Erasmus 2 weten te winnen

Gisteren was de eerste overwinning van Erasmus 1 een feit, met 2-1 werd Roodenburg verslagen en uiteindelijk onder applaus van het veld af, daar moest wel stevig voor gewerkt worden.

We gingen flitsend uit de startblokken,  wind tegen de tegenstander vastzetten, net niet flitsend genoeg om de kansen te benutten al waren  die er wel. Zo zoetjesaan kwam er meer evenwicht en ook achterin stonden we pal, 0-0 bij rust dus.

Plots was daar de splijtende assist van Marnix, die koel werd binnen geschoven door Murat Aydin 1-0.

Daarna moesten we een dompertje verwerken. Uit een pingel werd het weer gelijk en met de broertjes Aldogan als verse krachten gingen we op jacht naar de winst en Tonnie deed het en kopte zo onze eerste zege binnen. Zo spelend als vandaag gaan er nog meer volgen.

Komende zondag bij Delfia al ?

Wist U overigens dat de Leidse grensrechter al binnen de minuut op zijn snufferd lag? Overigens door eigen toedoen, zo ongeveer de hele wedstrijd bleef vervolgens de vlag omhoog. Om zijn evenwicht te houden?

Erasmus 2 had een sv Madestein 2 aan 45 minuten genoeg om de 4-1 zege veilig te stellen. Erasmus 1 deed te weinig met de ruimt die zij kregen en kwam zelfs na 5 minuten achter met 0-1. Dit schudde Erasmus wel wakker en met rust werd dit rechtgetrokken en heeft Erasmus 2 weer de aansluiting met de top gevonden met een mooie 4e plaats.