Zondagselectie SV Erasmus heeft trainersstaf rond voor komend seizoen.

Ook aankomend seizoen zal Peter Hartgring de hoofdcoach zijn van de zondagselectie van sv Erasmus en gaat daarmee zijn 5e seizoen in.

Spelers, trainer en de club zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken en willen samen de lang gekoesterde wens, uitkomen in de 3e klasse, bewerkstelligen.

Verheugd zijn we te melden dat Sjors van Gaalen, Peter Hartgring gaat assisteren. Sjors heeft zijn sporen als selectiespeler en een ” jongen van de club” ruimschoots verdiend en heeft een sterke verbondenheid met de huidige groep.

De aanstelling van Sjors van Gaalen past in het beleid wat we voeren, namelijk trainers aanstellen die een sterke band met de club hebben.

Wij hopen komend seizoen weer een ‘normaal’ seizoen te kunnen draaien, met alles erop en eraan. Wedstrijden, 3e helft, feestjes en gezellig samenzijn.

Blijf gezond en hopelijk tot snel.