Zondagafdeling

In de afgelopen periode zijn er een hoop mutaties geweest voor de zondagafdeling.

 

Komend seizoen komt er zoals bekend weer een zondag selectie-elftal. Na een hoop inspanningen hebben 27 spelers te kennen gegeven te gaan proberen om een plek in het eerste elftal te bemachtigen.
Uiteraard zijn dit er te veel voor één elftal. Vandaar dat met het huidige 3e elftal de afspraak is gemaakt dat spelers, die buiten het 1e selectie-elftal vallen zich bij hun kunnen voegen. Het 3e elftal welke volgend seizoen verder zal gaan als 2e elftal kan er een paar speler bij hebben. Daarnaast zal ook het huidige 4e elftal, volgend jaar het 3e, kunnen profiteren van deze luxe situatie.

 

De spelers, beschikbaar voor het eerste elftal zijn;

 

Jaimy Reedijk Luuk van Zanten Damian Guth Robin Schuurman
Rick Muller Firat Aldogan Orkun Catak Amine Achahchah
Tonnie Trompert Tolga Aktas Robert Udilwa Bas Oomens
Almin Kikic Germain Sint-Jago Murat Aydin Burak Aydin
Metin Omerov Marnix Hermans Akram El Fakih Giovanni v.d. Luitgaarden
Ozcan Omerov Tariq Salim Mo Ibrahim Murat Aldogan
Iliaz El Khatouti Oguzhan Sahan Enes Bayrak Furkan Demir

 

Bij Veteranen 1 sluiten 8 Escamp spelers aan, dit zijn voornamelijk spelers met een Lens verleden. Gezien de krappe bezetting bij Veteranen 1 zijn deze spelers dus van harte welkom.

 

Veteranen 2 wordt verder uitgebreid, oud bekenden Marco Hermans en Patrick Kantoor zullen hun kunsten weer gaan laten zien.

 

Op de zondag zal er nog een nieuw team gaan starten, zij zullen het nieuwe 4e elftal worden. Dit team bestaat uit vrienden van elkaar, die op een lager niveau gaan starten. In totaal hebben zich 14 spelers aangemeld.

 

Als laatste – maar zeer belangrijk voor de toekomst – zal er op de zondagochtend gestart worden met de mini-f of zoals het tegenwoordig heet, onder de 7.
Vanuit Wateringen zijn er een aantal vriendjes en vriendinnetjes (Dario, Pepijn, Valentijn, Can, Danila, Finn, Tobia, Jonathan en Brett) die samen willen starten met voetballen. Peter Hooglander en Marco Hartgring zullen training gaan geven aan deze toekomstige selectiespelers.
Indien er bij ouders interesse bestaat om hun kind ook op te geven, neem dan even contact op met Marco, m.j.hartgring@hetnet.nl of bel/app 06 18048701.

 

Kortom een mooi resultaat voor de vereniging. Op de zondag zal er weer een hoop te beleven zijn. Alle nieuwe en uiteraard ook bestaande leden veel succes en spelvreugde het komende seizoen.
at