Zondag met de Kwibus naar Sloterdijk, Amsterdam

Na de valse start van afgelopen zondag tegen Atletico Club Amsterdam, is ons eerste team gebrand op eerherstel.

Tegenstander aankomende zondag is Sloterdijk, die ook hun eerste wedstrijd hebben verloren.

Kortom een belangrijke uitwedstrijd, daarom kunnen we de steun van onze supporters goed gebruiken.

Aanstaande zondag gaan we met de Kwibus richting Amsterdam, in de bus is plek voor 40 personen. Er is nog plek voor een aantal mensen om mee te reizen. Wil je mee, TOP! Stuur even een bericht naar Peter Hartgring (06 53 96 96 38) en laat hem weten dat je mee gaat.

De bus vertrekt even na 12.00 uur dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. In de bus is het dragen van mondkapjes verplicht, deze worden beschikbaar gesteld. Mocht je er zelf één hebben, neem die dan mee.

Namens de zondagselectie iedereen weer veel succes komend weekend!