Erasmus-Zaal neemt de koppositie in

De volgende tegenstander van onze zaal-boys in het 4e-klasse-avontuur was VCS. Een ploeg met een mix van dik en dun, op conditie zou het zeker moeten kunnen! De eerste helft bleek de toch wel aanwezige vaardigheid van VCS een lastig obstakel, sterker nog: VCS nam na een kwartier spelen brutaal de leiding. Erasmus kwam snel terug via Daniel. VCS zakte steeds verder terug maar tot aan de rust kwam er geen verandering meer in de 1-1 stand.

Na rust bleek al snel dat Erasmus inderdaad (ook) op conditie de bovenliggende partij was. VCS kon de gaten niet meer dichtlopen en al snel liep Erasmus uit naar 1-3 via doelpunten van Quinten en Tommy. VCS deed nog even wat terug maar Daniel ontnam hun elke hoop op een goed resultaat door binnen een minuut twee keer te scoren. VCS prikte er weer eentje bij (of was het nou Michael die de bal in eigen goal kopte?) maar de laatste wapenfeiten waren voor Jochem en Kasper die de eindstand op 3-7 schoten.

Met deze overwinning staat Erasmus met 7 punten uit 3 wedstrijden aan kop van de rangslijst!

Maandag 30 september staat de volgende wedstrijd op het programma: In Maassluis wordt in de Wethouder Smithal aangetreden tegen MSV ’71, aanvang 21.25 uur.