SV Erasmus

Adresgegevens

Erasmusweg 1200
2542 RV Den Haag
Zuid-Holland

Naaldwijk VE1 – sv Erasmus VE2: 7-3

De geschiedenisboeken in. Daar ging het om in deze uitwedstrijd. Naaldwijk Zondag houdt op te bestaan en daar werd op waardige wijze gehoor aan gegeven. Dit potje voetbal was zorgvuldig voorbereid en de figuranten van VE2 werden vriendelijk verzocht om daar hun rol in te pakken. De kleedkamer voor VE2 had ongekende afmetingen en de meest riante douche die wij sinds lange tijd toegewezen hadden gekregen. Na de warming up gingen we terug naar de kleedkamer om in een keurig rijtje naast de mannen van Naaldwijk het veld te betreden. Door de dikke rookpluimen en het vuurwerk heen wisten wij het veld te bereiken en werd ondertussen door de scheids de bal van de sokkel gepakt om de toss te verrichten. Tel daar een goed gevulde tribune bij op en wij waanden ons in een sfeer die ons deed denken aan een finale wedstrijd of een bekerfinale. Het warme onthaal werd ons blijkbaar te veel.
Waren we te veel onder de indruk of hadden we onze dag niet? Vooraf waren een aantal spelers de weg al kwijt om het complex te vinden en daar sloot een groot deel zich in de wedstrijd bij aan. Ve2 voetbalt iedere week om 3 punten te bemachtigen, maar van die vorm waren we ver weg. Zo’n hoge gunningsfactor was nou ook weer niet nodig. Naaldwijk werd geen strobreed in de weg gelegd en mocht naar hartenlust hun laatste wedstrijd richting een overwinning voetballen. Na de 5-0 voorsprong voor de Westlanders wist Raymond uit een keurige 1-2 met Chihat de eer redden en zo gingen met een 5-1 achterstand aan de thee. Ondanks het slechte spel hadden we kansen te over om de stand een beter aanzien te geven. Hoop voor de 2e helft zullen we maar zeggen.
We spraken af dat wij de eerste treffer na rust gingen maken. Laten we dit vaker afspreken zou ik zeggen. Warempel lukte dit. Bora maakte de 5-2 op aangeven van Chihat (zijn 250e assist, volgens eigen telling). In de tweede helft heeft VE2 laten zien een waardige tegenstander te zijn en werd er een stuk beter gevoetbald. Deze helft eindigde uiteindelijk in 2-2. De laatste treffer kwam op naam van Robert die een corner beheerst afrondde met een droge schuiver.
De aanwezige persfotograaf (AD Sport) heeft alles op de gevoelige plaat vastgelegd. Zoals de uitspraak luidt, gelukkig hebben we de foto’s nog. De derde helft begon in de kleedkamer met een kratje Heineken van Naaldwijk. Wouter was als toeschouwer aanwezig. Vol trots vertelde hij dat hij op 4 juni de getuige is op de bruiloft van Erwin. Nou zijn er 7,7 miljard mensen op aarde en Erwin kiest voor –……… Wouter? Prima we komen wel even langs met het team om daar dan weer getuigen van te zijn. De bruiloft vind plaats ergens in de driehoek Nijmegen, Tietjerksteradeel en Rijswijk, vrij eenvoudig te vinden. Erwin wordt op 3 juni verwacht bij kapper Chihat om er gelikt uit te zien voordat hij zijn ja-woord geeft.
15 mei allemaal TV kijken naar het Musical Award Gala, want Max Laros de zoon van Kees is genomineerd voor de beste acteur van deze aardbol of in ieder geval de beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical. We duimen mee voor de winst, want een feestje is een feestje en ook daar zullen we dan acte de préséance geven tijdens de huldiging. Heb nog even gezocht bij kap en grime, maar Chihat blijkt niet genomineerd te zijn als beste kapper. Kapper van niks zullen we maar zeggen maar wel man van de assists. Onder begeleiding van de fantastische band Source met veel gouwe ouwe nummers uit de jaren 70 en 80 bleef het nog lang gezellig op sportpark Naaldwijk. De mannen hadden zoals eerder gezegd aan alles gedacht. Het springkussen werd een prooi voor Kevin en Dennis. Kregen ze bijna ruzie wie er aan de beurt was, Aandoenlijk om te zien. En zo kwam er een eind aan een prima dagje voetbal met vrienden. Stef bedankt voor het vlaggen en het maken van de foto’s. Vanaf nu gekozen tot PR man van VE2.
Tot volgende week.
Bora 20, Chihat 9, Raymond 8, Dennis 3, Robert 3, Erwin 3, Bas2, Dogan 2, Michel L, Baggio, Teun, Michel Br.

Deel het bericht:
Facebook
WhatsApp
X / Twitter
E-mail
Recente berichten
Nieuwstip

De redactie is altijd op zoek naar het laatste nieuws. Goede nieuwstips zijn meer dan welkom.

Lid worden van SV Erasmus?

Schrijf je in via ons online aanmeldformulier

Sportpark Erasmus

Erasmusweg 1200
2542 RV, Den Haag

Postadres

Postbus 85727
2508 CK, Den Haag

Contact

info@sverasmus.nl
070 – 32 132 13

Scroll naar boven