Wedstrijd Erasmus (zo) haalt de rust niet!

Vanmiddag mocht de zondag 1 van Erasmus op bezoek bij Wanica Star.
Betere weersomstandigheden dan afgelopen week aldus de verwachting op een mooie wedstrijd.

Erasmus begon de wedstrijd iets beter dan hoe er afgelopen week van start ging.
In de eerste minuten werden er leuke kansen gecreëerd, echter bleef het scorebord op 0-0 staan. In de loop van de eerste helft liep Erasmus een stapje achteruit. Kort dekken was niet meer te zien.
Hierdoor kreeg ook de tegenstander wat kleine kansen. Erasmus haalde het eigen niveau niet, waarbij ook nog een pingel niet werd benut.
Zonde..

De tegenstander kreeg al snel in de wedstrijd een aantal kaarten uitgereikt, waarbij ook een rode kaart voor provoceren.
Kort hierna was het weer Wanica Star met een rode kaart. Daar waar de bal ruim gespeeld was kreeg Damian nog een smerige veeg na.
Vanaf dit moment liep het aan de kant van Wanica Star uit de hand. Met een 3e rode kaart voor natrappen, waarna verbale agressie ontstond vond de scheidsrechter het genoeg en staakte de wedstrijd ongeveer een kwartier voor rust.

Erasmus liet zich niet meeslepen hierin en vermeed menig discussie.
De wedstrijd zal hoogstwaarschijnlijk op korte termijn worden uitgespeeld.

Erasmus 3 (2e selectie-elftal) ging op bezoek bij BMT.
In de eerste helft ging het veelal gelijk en sportief op. Aan beide kanten werden er kansen gecreëerd.
BMT scoorde eenmaal in de eerste helft 1-0.
Daar waar de wilskracht er vorige week was om met een stand van 1-4 er nog een 4-4 gelijkspel uit te sleuren, was deze er vandaag helaas niet..
Ondanks 2 treffers van Furkan, stortte het bij Erasmus in en kreeg nog 7 treffers om de oren.
Eindstand 8-2.. Een domper..

Komend weekend weer volle bak in eigen huis.

Erasmus 3 ontvangt om 10 uur de Ster, waarna om 14:30 uur Erasmus 1 het op gaat nemen tegen Donk!