Versoepeling trainingsmogelijkheden

Het kabinet heeft dinsdagavond 17 oktober de mogelijkheden om te trainen iets versoepelt.

Voor het voetbal en voor sv Erasmus betekent dit op hoofdlijnen:
• Alle amateurcompetities zijn nog steeds stilgelegd.
• Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
• Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training.
Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
• De kantine, kleed- en doucheruimtes blijven gesloten. Kleedkamer 1 is open voor toiletgebruik.
• Geen publiek toegestaan op ons sportcomplex.

Kortom dezelfde situatie als voor twee weken geleden.

Het bestuur heeft aangegeven het belangrijk te vinden dat de sociale contacten bij de senioren weer op gang komen, op de club met uiteraard alle regels in acht nemend.

Met de selecties zullen afspraken gemaakt gaan worden over wie wanneer gaat trainen. Voor de overige selecties vernemen wij graag of zij gebruik willen maken van deze trainingsmogelijkheid. Dit hoeft dus niet per se op de donderdagavond te zijn, spreiding is in dit geval wenselijk.

Neem contact op met Marco Hartgring (06 86 83 20 28) over de wensen en mogelijkheden, dan maken we gezamenlijk een afspraak.