Verslag Erasmus Kersttoernooi Klaverjassen/Jokeren 2019

Het was weer zover. Kersttoernooi 2019 Erasmus. Er waren deze keer veel inschrijvingen en kwamen uiteindelijk uit op 12 tafels klaverjassen (48 deelnemers) en 2 tafels jokeren (11 deelnemers). Voor de organisatie uiteraard heel positief dat het animo voor het toernooi toeneemt.

Er werden hoge scores gehaald bij het klaverjassen. De sfeer zat er weer goed in en iedereen had het naar het zin. Er waren ook ronde prijzen beschikbaar en de winnaar (koppel) kreeg hiervoor een kerststol.

Ronde prijzen:
1e ronde: Ronald Balm & Peter van Reeuwijk 2133
2e ronde: Corrie van Reeuwijk & Sabrina Balm 2292
3e ronde: Henk Gajadhar & Frans Buijtendijk 2008

Klaverjassen:
1e prijs: Rob Stolk 5833
2e prijs: Frans Buijtendijk 5379
3e prijs: Henk Gajadhar 5346

De deelnemers voor het jokeren zaten gezellig weer op het podium. We hadden deze keer 11 deelnemers en deze werden verdeeld over 2 tafels. De sfeer zat hier ook goed in.

Jokeren:
1e prijs Jolanda van Beelen

De tombola was er ook weer en de organisatie had deze keer voor uitzonderlijke prijzen gezorgd. De hoofdprijs was een Samsung Galaxy A40 en verder een drankenpakket,vleespakket, air Fryer, magnetron, Senseo, Gourmetset, etc. Uiteindelijk hadden we 23 prijzen voor de tombola.

De winnaars van klaverjassen en jokeren kregen een levensmiddelenpakket. We kunnen weer terugkijken op een geslaagde avond en we danken de initiatiefnemers voor de organisatie en Leon en Yvonne voor het verzorgen van de bar. Iedere deelnemer kreeg een kleinen kerststol mee voor de kerstdagen.