VCS Vet 1 – sv Erasmus Vet 2: 4-2

Op een druilerige zondag naar sportcomplex Escamp waar meer ganzen dan voetballers te vinden zijn.  Met je schoonmoeder Zweedse gehakballetjes eten bij  IKEA, komt qua beleving aardig in de buurt.

Bij binnenkomst van de kantine zag ik posters van het `eikenhouten jassen` toernooi. Onze staat van dienst was blijkbaar vooruit gesneld. Als veteraan kun je wel tegen een stootje maar een leuker welkom had gekund. Daarentegen hadden de kleedkamers wel wat degelijk eikenhout kunnen gebruiken. Het veld was sappig zacht maar bespeelbaar. Een guur windje zorgde voor Spartaanse omstandigheden, VCS verloochent zijn afkomst niet.

VCS voetbalde tot de 16 leuk maar miste duidelijk een killer en wat ze ook probeerde, alles smoorde in de handen van Angelo. Wij kwamen er moeilijk uit en beperkte ons tot het verdedigende werk. Toch wist VCS  Angelo 2x te passeren. Ruststand 2-0. Met 1 wissel en Feyenoord in de Kuip wordt het er niet makkelijker op.  Peter Ho. plakte er nog een kwartiertje aan vast en met een mooie vrije trap zorgde Peter Ha. voor de aansluittreffer. Helaas was het van korte duur en viel de 3-1. Dan maar de wissel Bullent om zo meer druk uit te oefenen en met succes want nu kon Teun de bal intikken. Weer wist VCS snel de voorsprong te vergroten. Uitslag 4-2. “Mannen van de wedstrijd” waren de spits van VCS die zo sportief was de scheids te attenderen dat het geen pingel was en de scheids die naar hem luisterde.

Senior

 

 

Doelpunten                          
Willem 7 Marco 3 Erwin 1                
Peter Ha 5 Michel 1 Yavous 1                
Baggio 4 Max 1 Marco H. 1                
Teun 4 Ayoub 1         Totaal 29