Tweede editie I.M. Tim van der Meer Toernooi op 11 en 13 augustus

Vorig seizoen werd er eindelijk na jaren van afwezigheid een nieuwe editie gehouden van het sv Erasmus-toernooi, welke omgedoopt werd in het I.M. Tim van der Meer Toernooi. Clubicoon Tim van der Meer, die zich jarenlang inzetten voor de vereniging, was tijdens de coronaperiode op 30 oktober 2020 komen te overlijden. Het omdopen van het toernooinaam is een eerbetoon aan Tim van der Meer en zijn jarenlange inzet voor de vereniging. De laatste editie van het toernooi werd gewonnen door de gastheren, sv Erasmus.

De organisatie heeft voor een mooi en sterk deelnemersveld weten te creëren, anders dan de vorige editie. Net als bij de vorige editie zal Quick Steps deelnemen aan het toernooi, samen met Quintus en Loosduinen.  Alle deelnemers aan het toernooi zijn in competitieverband binnen de 4e klasse ook bij elkaar ingedeeld, waardoor het toernooi gelijk een eerste krachtmeting is voor de trainers. Het sterk bezette deelnemersveld zal dan ook volgens de organisatie resulteren in mooie wedstrijden voor zowel de teams als het publiek.

Het tweedaags toernooi zal worden afgetrapt op donderdag 11 augustus 2022 met de aanvangstijd 19:30 uur.
De volgende wedstrijden staan dan op het programma:

sv Erasmus – Loosduinen
Quintus – Quick Steps

Vanzelfsprekend zal de kantine voor-, tijdens- en na de wedstrijden open zijn voor hapjes en drankjes.

Op zaterdag 13 augustus wordt er een vervolg gegeven aan het toernooi in de vorm van finales. De winnaars en de verliezers van de donderdag zullen het tegen elkaar opnemen voor de beker. De aanvang van de deze wedstrijden zal 14:30 uur zijn. De dag begint echter al eerder met een wedstrijd tussen Erasmus 2 en Quintus 2, aanvang 11:00 uur.

Op de finaledag is er naast het bekijken van de wedstrijden ook voldoende geregeld voor een gezellige 3e helft, mede met een zanger.

I.M. Tim van der Meer Toernooi