Trainingkamp zondagselectie 2018 Bergen op Zoom


Donderdag 11 januari:
de laatste training voordat wij met een leuke groep richting Berg op Zoom vertrokken en je merkte aan de jongens dat het nog maar over 1 ding kon gaan… trainingskamp! Nouja trainingskamp…. we kunnen het meer een teambuildingsweekendje noemen. Dat geeft natuurlijk niks want leuk dat wordt het zeker (. Na afloop van de training ging het eigenlijk alleen nog maar over morgen de grote dag waar wij met z’n allen zo erg naar hebben uitgekeken!

Vrijdag 12 januari:
Vandaag dag 1 van het trainingskamp. Iedereen heeft het vervoer en de nodige vocht artikelen ingeslagen en zelfs waren er verse broodjes klaar gemaakt voor de aller eerste die aankwamen bij het Stay Okay in Berg op Zoom. Voordat de huisjes klaar waren nog even een balletje trappen buiten en een klein biertje drinken. Om 16:00 uur werd bekend dat wij onze huisjes in konden en het huisje zelf is ideaal om met groepen heen te gaan! ( overigens wil ik wel even vermelden dat wij ook een trotse hoofdsponsor mee hadden van het mooie sport evenement boerengolf: DAMIAN GUTH ) we begonnen de avond met een lekker dinér bij Intermezzo een heerlijk bar/restaurant tentje waar wij dit weekend veel hebben gezeten. Nadat de spareribs, halve hanen en de Schnitzels op waren hadden Maurice en Jeroen een onwijs leuke quiz in elkaar gezet ( nogmaals dank daarvoor ) en iedereen werd verdeeld in 3 teams. De regel was dat na iedere ronde de verliezers een shot of iets anders als opdracht kregen. Het team dat uiteindelijk deze quiz verloor kreeg nog een opdracht op een ander moment van dit weekend. De verliezers waren uiteindelijk team 2 die het samenwerken niet hebben uitgevonden. Hier voelde je toch wat lichte irritaties opkomen naarmate de quiz het einde naderde. Na deze quiz gingen de jonge volwassenen Berg op Zoom verkennen en gingen de jongeren richting de taxi’s om het nachtleven in Breda te ondervinden. Dit natuurlijk wel met in het achterhoofd dat wij met z’n allen weer om 09:00 uur aan het ontbijt zouden zitten de volgende ochtend… Helaas ging dit niet bij iedereen vlekkeloos.

Zaterdag13 januari:
Half 9 de wekker in de meeste huisjes. Iedereen is heelhuids thuis gekomen van een lange nacht vol gezelligheid. Om 9 uur met z’n allen aan het ontbijt toch??? Helaas schitterden de trainer en zijn zus van afwezigheid maar konden wij hun wel om 09:06 verwelkomen met een applaus uiteraard. Toch even laten weten hoe het wel moet (. Na het ontbijt gingen de trainingspakken aan voor een mooi sportevenement volledig verzorgt door onze trotse hoofdsponsor: DAMIAN GUTH! We gingen namelijk in de tuin een balletje slaan genaamd Boerengolf. Hierin zag je toch wel duidelijk dat Sjors echt alles gaf om te winnen… Helaas voor hem was het Arno die er trots met de eerste plaats vandoor ging. Ook onze Jeroen die toch niet chagrijnig te krijgen was omdat zijn dochter geslaagd was voor haar rijbewijs ( Daley gefeliciteerd x ) begon de ochtend goed met een lekker flesje Whisky en Bas wilde natuurlijk niet achterblijven dus die deed gezellig mee. Na het Boerengolf gingen wij in de middag vertrekken naar een snack tentje waar wij met z’n allen lekker konden gaan lunchen + natuurlijk nog een klein fotootje voor in het foto album. Nadat daar gegeten was zijn wij weer terug gegaan naar het Stay Okay en daar kregen de verliezers van de quiz de opdracht. De opdracht was uiteindelijk dat de verliezende groep al verkleed naar de volgende activiteit moest lopen en dat was toch wel een stukje waarbij Romano T. nog echt op een hippie leek ook… Leuke opdracht gasten! Dit was niet helemaal zonde reden. Dit kwam omdat wij een lip dub gingen opnemen met het elftal later meer hierover. Na de lip dub was het tijd om af te borrelen en nog eens een lekker hapje te eten in ons vaste tentje Intermezzo… echt een aanrader voor mensen die nog een tentje zoeken in de buurt van Berg op Zoom! Nadat iedereen uitgegeten was deed de hoofdtrainer nog even het afsluit praatje waarna direct de voetballers zich ging klaarmaken voor een avondje Berg op Zoom. Maar waar wij uiteindelijk gingen belanden, ik heb werkelijk geen flauw idee! Dit was dus echt hoe dit tentje heette. Dit was echt een onwijs leuke avond en ook een mooie afsluiting van dit weekend. Deze club komt de lokale jeugd ook naartoe op zaterdag dus druk werd het zeker. Het werd nog drukker toen de trotse hoofdsponsor Damian Guth zijn dans klassiekers eruit gooide wat natuurlijk helemaal niet gek is in zo’n tent genaamd: Geen Flauw Idee. The old stars hebben het lekker bij een biertje gehouden wat natuurlijk ook erg gezellig is en zo denk ik dat dit een onwijs leuk weekend geweest is. Nou maar hopen dat iedereen veilig thuis gekomen is ( ik bedoel dan morgen iedereen fris en fruitig en op tijd aan het ontbijt. )
Zondag 14 januari:
De laatste ochtend begon al erg vroeg aangezien onze blonde parel van het middenveld om half 8 overal heeft staan bonken omdat hij niet met ons mee terug is gegaan… Maar dit betekende wel iedereen op tijd wakker en met een hartslag aan het ontbijt nog even alles na te bespreken van vannacht. Je zal maar een kater hebben en er staat zo’n Amsterdammer te schreeuwen om een kan Jus Orange… Maar goed wij gingen gewoon door met de actualiteit en dat was dat dit de laatste ochtend was van het trainingskamp. Na het ontbijt alles proberen zo goed mogelijk schoon af te leveren en niets meer te vergeten in de huisjes. Tassen inpakken en nog even de bezem erdoorheen halen. Je zal trouwens maar naar huis willen en erachter komen dat je auto aan een oplaadpaal vast staat en na het stappen van vannacht zonder jas bent thuis gekomen waar het pasje van die paal in zat. Dus toch nog maar even terug naar Geen Flauw Idee en gelukkig hing de jas er nog zodat ook de laatste selectie spelers richting Den Haag konden terugkeren. Bedankt voor dit leuke trainingskamp en we maken er een mooie 2e seizoenshelft van met nog wat heerlijke 3 punters!
Groet,
Trotse aanvoerder van de 3e helft