Ted van Andel (60) overleden

Vandaag ontvingen wij het trieste bericht dat ons lid Ted van Andel op veel te jonge leeftijd is overleden. Ted kampte al enige tijd met ademhalingsproblemen. Zijn longcapaciteit nam steeds verder af.

De meeste leden kennen Ted vooral vanuit de GDS-tijd. Hij was toen zowel binnen als buiten het veld actief. Hij was een uitstekende doelman. Vele jaren vormde hij een betrouwbare sluitpunt van GDS 1. Ook gaf hij invulling aan de derde helft. In zijn gezelschap kwamen heel wat biertjes uit de tap.

Daarnaast was hij een actief lid van de accommodatie-ploeg. Op hem hoefde nooit tevergeefs een beroep te worden gedaan. Als je hem belde stond hij voor de club klaar. En hij zorgde zelf voor de benodigde materieel. Van tractor tot bulldozer. Dankzij zijn inbreng kwamen veel voorzieningen op ons complex tot stand. Maar ook voor andere klussen, zoals het vervoer voor het jeugdkamp, was Ted altijd te porren.

Ted stond ook bekend om zijn humor. Met gevatte opmerkingen wist hij heel wat mensen aan het lachen te krijgen. Zelfs de ledenvergaderingen van GDS werden daardoor opgevrolijkt. Ted bedankt.

Onze gedachten gaan uit naar Mary, Sam en Estelle, Daan en verdere familie en vrienden. Wij hopen dat jullie de kracht vinden om dit verlies te verwerken.

Namens het algemeen bestuur,

Hans van Vliet

De crematie zal in besloten kring op 26 mei plaatsvinden. Op bijgaande rouwkaart staat vermeld hoe de dienst via een livestream te volgen is.