SVH VE2 – sv Erasmus VE2: 4-0

Maandagavond 26 november: Ledenvergadering.

Onze 2 vaste sterreporters – uiteraard aanwezig – schieten een aantal aanwezige Veteranen 2-spelers aan: Waar blijft het verslag? De heren waren op zondag afwezig wegens pijntjes en familieverplichtingen, voor deze ene keer een acceptabele smoes. De handschoen opgepakt volgt hieronder het verslag zonder enige illusie te hebben de scherpe pen van beide heren te kunnen evenaren.

Het is koud zondagochtend. Uiteindelijk hebben wij 13 spelers bij elkaar kunnen brengen, inclusief Frans die zich spontaan aanbood. Klasse Frans. En natuurlijk Herman, die zich niet laat afschrikken door een beetje kou.

De eerste helft ging uitstekend. Een compact voetballend Erasmus liet SVH geen kansen toe, en als ze dan toch een gaatje vonden, stond daar Angelo. Wij wisten kansjes te creëren, maar helaas ontbrak de finishing touch.

Wim Riebeek, helaas geblesseerd, keek het allemaal kou lijdend maar tevreden aan.

In de rust bespraken wij het strijdplan voor de tweede helft. Helaas ontbrak het geluk waardoor wij steeds net te laat waren of ongelukkig balverlies leden. Hiertegen viel niet op te boksen, en SVH wist uiteindelijk geflatteerd naar 4-0 uit te lopen.

Ondanks de 4-0 hebben we delen van de wedstrijd goed gevoetbald. Met simpel samenspel en een beetje werken voor elkaar is er vertrouwen voor de rest van het seizoen.

Met dat gegeven gingen wij de 3e helft in. Nagenietend dat wij toch maar mooi El Toro van SVH geneutraliseerd hadden, en medelijden tonend dat 2 van onze spelers naar Feijenoord moesten.

Tot volgende week.

Doelpunten