Sv Erasmus Zondag en Peter Hartgring verlengen contract en behoud van spelersgroep!

Het bestuur van Sv Erasmus is verheugd te kunnen melden dat het contract met hoofdtrainer Peter Hartgring met 1 jaar is verlengd.

De contractverlenging is tot stand gekomen op advies van de technische commissie.

Sv Erasmus wilde graag langer door met Peter Hartgring. De 40-jarige trainer had dezelfde intentie, want de samenwerking verloopt naar beider tevredenheid. De Haagse trainer gaat dan zijn 4e seizoen in als hoofdtrainer van de Zondag tak van Sv Erasmus, deze hij samen met de TC (Marco Hartgring en Jeroen de Zoete) 3 jaar geleden nieuw leven hadden ingeblazen! Sinds de rentree op zondag presteert Hartgring uitermate goed. De prestaties in het huidige seizoen spreken tot de verbeelding. De gesprekken konden dan ook al snel positief worden afgerond. De keuze om voor een nieuw contract te gaan is eveneens een bewuste. Dit is gedaan met het oog op de continuïteit en vertrouwen, het biedt Peter Hartgring bovendien de ruimte om in alle rust verder te bouwen aan het team en de vereniging. Het bestuur en de technische commissie hebben alle vertrouwen in Peter Hartgring en zien in hem de juiste man om de club verder vooruit te helpen.

Reactie van Peter Hartgring;

Fijn om te zien dat het gevoel en vertrouwen van beide kanten komt. Nog fijner is het dat spelers het naar hun zin hebben en dat de sfeer al jaren goed is! Het is fijn werken met deze jonge maar gretige groep, waar genoeg rek in zit voor de komende jaren op sportief vlak. Ook fijn om te horen dat spelers niet zwichten voor de mooie praatjes en gouden bergen die beloofd worden door “collega trainers en clubs”. Er liggen voor mij en de staf (die ook volledig intact blijft) nog voldoende uitdagingen bij deze club om de selectie verder op te bouwen en uit te breiden in en buiten het veld. Verder blijf gezond in deze zware tijd van Corona!