Sv Erasmus zat. verliest van Quintus in blessuretijd

Op een mooie herfstdag speelde Sv Erasmus voor veel publiek haar wedstrijd tegen Quintus.

Sv Erasmus begon niet scherp aan de wedstrijd en kon de bal hierdoor niet lang genoeg in de ploeg houden.
Al snel werd ook duidelijk dat Sv Erasmus de scheidsrechter tegen zich had.
Quintus dat goed combinerend aan de wedstrijd begon, kwam al snel op een 0-1 via een penalty.
Kort hierna kwam Quintus na een arbitrale dwaling op 0-2 via wederom een penalty.
Tolga Atabey kreeg hierdoor zijn tweede gele kaart waarna Sv Erasmus na 20 minuten spelen met 10 man verder moest.
Sv Erasmus kreeg nog wel een mooie kans op de 1-2 maar Dennis Geurse raakte de bal niet goed.

Na rust kregen wij een ander SV Erasmus te zien dat met 2 wissels duidelijk wilde maken dat de wedstrijd nog niet gespeeld was.
Sv Erasmus kreeg kans na kans op de 1-2 maar de keeper van Quintus stond telkens in de weg.
Toch kwam Sv Erasmus in de 56ste minuut op 1-2 via Menno Broug die na verkeerd spelen van de keeper van Quintus hard uithaalde in de rechter hoek.
Ondanks dat de scheidsrechter voor bijna alles tegen Sv Erasmus floot kwam Sv Erasmus toch op 2-2.
Uit een goed uitgespeelde counter kwam Menno Broug goed via rechts door en uit een mooie voorzet kon Dennis Geurse de bal tegendraads inkoppen.
Een geweldige goal en heel het complex was in extase!
Hierna ging Sv Erasmus nog vol voor de winst en kreeg het nog wat kansen.
In de 91ste minuut was het toch Quintus dat via een discutabele vrije trap op de 2-3 kwam.
Hierna probeerde Sv Erasmus het nog wel maar was er te weinig tijd om nog iets te kunnen doen.

Ondanks dat Sv Erasmus de scheidsrechter zichtbaar tegen had, hebben de vele toeschouwers een geweldige 2de helft van Sv Erasmus gezien.
Volgende week een mooie derby uit tegen GDA om 14:30uur, op Sportpark Madestein.