sv Erasmus (zat) heeft z’n dag niet tegen Meerburg en verliest

Afgelopen zaterdag stond voor Erasmus 1 (zat) de tweede bekerwedstrijd op het programma. Na de 8-2 overwinning van vorige week op DVC was ditmaal Meerburg de tegenstander.

Erasmus liep al snel achter de feiten aan, na 6 min scoorde Meerburg uit een corner. Na 20 minuten bleek eveneens een standaardsituatie Erasmus te machtig. Na het door koppen vanuit een verre uitbal stond plots een speler van Meerburg compleet vrij voor het doel en faalde niet, 2-0.

Na de 2-0 kreeg Erasmus vele kansen, maar faalde echter in de afwerking. Hierdoor deed Erasmus zichzelf tekort en werd het tot overmaat van ramp ook nog 3-0. Waar de scheidsrechter de grensrechter van Erasmus liet staan leek de wedstrijd dus al voorbij in de eerste helft.

Na rust moest Erasmus anders voor de dag komen. Erasmus probeerde om toch enigszins wat te maken van de wedstrijd. Zo werd het dus 3-1, op de assist Giovanni kon Malik en bal binnen schieten. Het wonder van Meerburg in de maak?

Na de 3-1 viel Erasmus met man en macht aan, maar na de 4-1 gingen kopjes hangen. Zo liep Meerburg ook nog uit naar 5-1.

Volgende week krijgt Erasmus de kans om zich te revancheren. Dit zal moeten gebeuren in een uitwedstrijd  tegen W.V. Kranenburg.