sv Erasmus Zaal wint overtuigend

Gisteren was het dan eindelijk zover, de eerste (beker)wedstrijd voor het nieuwe zaalteam van sv Erasmus. Onder luid gejuich van een grote groep toeschouwers won het overtuigend van Stanga met 5-20.

Rond de klok van 22:00 uur was het al snel duidelijk dat Erasmus de bovenliggende partij zou worden. Zo was de eer aan Dylan Jakobs om het eerste doelpunt van dit seizoen te maken.

Na de goal van Dylan liep Erasmus binnen een paar minuten uit tot een ruime voorsprong en dit zou ook niet meer uit handen worden gegeven. Stanga speelde de hele wedstrijd, door het niet meenemen van genoeg aantal pasjes, niet op volledige oorlogssterkte. Wellicht jammer, maar wel een tegenstander om ‘lekker in te komen en te wennen aan de zaal’, want dat het zaalvoetbal iets anders is dan veldvoetbal is voor de meeste spelers wel even wennen.

Bij rust stond werden de dubbele cijfers al genoteerd, 3-10. Na rust liep Erasmus verder uit en kon ook iedereen een doelpunt mee pikken. De mooiste kwam zelfs van de keeper! Michael Lammers scoorde van eigen helft. Eindstand 5-20.

Volgende week begint de competitie. Op maandagavond (10 september) is VELO 3 de tegenstander. Er zal om 21:30 uur worden afgetrapt in de VELO Sporthal.

Een wedstrijd waar er gehoopt wordt op net zoveel toeschouwers vanuit Erasmus als de wedstrijd van gisteravond. Daarnaast is natuurlijk iedereen van harte welkom om het zaalteam toe te juichen in de hoop op een mooi zaalvoetbalseizoen en het behalen van de doelstelling: het kampioenschap!