sv Erasmus VE2 – SEP VE1: 6-2   

Laat ik jullie voor de verandering eens meenemen in App-gedrag.

Je weet wel social media, iets waar je in mee moet in de moderne tijd, de vooruitgang blijven volgen anders sta je stil en dat is dan weer achteruitgang. Of je wil of niet je doet (on)bewust allemaal mee.

 

Beetje vroeg en misschien onnodig (klimatologisch gezien): Wie is er zondag thuis tegen SEP niet bij?

Moet jij niet staken…

Waarom hij werkt toch nooit….

Nee ik ben roepende in de woestijn. De honden blaffen, maar de karavaantrekt verder.

Ja precies…hij werkt…niet…

Ik heb de lijnen vast getrokken voor zondag! (met een prachtige afbeelding van een staafmixer)

Hahahahahaha

Je bent boven de eikel 3 stappen vergeten.

Zieke geest, laat je helpen!!

Ja Bullent, laat je helpen. Haha..

Wie kan mij nog helpen???

Moet je aan Peter vragen, hij is leraar in de woestijn

Ja daar blaffen honden in een karavaan ofzo…

Ik ben er helaas zondag niet bij.

Ik haak ook af

Peet ik ben strontziek ik schrijf af voor as zondag.

Als het gras zondag is afgekeurd, gaat VE1 voor op het kunstgras. Reden: ze spelen hoger.

Ik heb piketdienst. Laat het morgenochtend weten.

Morgen afwezig, Bendah!!!

Nu twijfel ik: aan-of afwezig, Ron?

Morgen afwezig

Een gespleten persoonlijkheid is geen geldige reden om op de dag des wedstrijds af te schrijven. Dat vind je wederhelft vast niet goed.

Etc, etc.

 Je kan er niets mee maar het vult lekker op.

 

Tegen SEP hadden we nog iets goed te maken, gezien de recente uit nederlaag. Onze brede selectie kon het aantal afmeldingen ook deze keer weer aan. De eerste helft liet zien dat beide ploegen na een aantal afgelastingen zin hadden om voor de winterstop nog één keer te vlammen. Vlam 1 kwam op naam van SEP. Daarna wist VE2 de achterstand naar een 2-1 voorsprong om te buigen. SEP stond er op de eerste helft met de zon in de rug voetballen zodat keeper Piet daar geen last van had. De hoge ballen bleken alsnog een probleem en daar maakte wij dan weer gretig gebruik van. Willem en Baggio de makers van beide treffers. Vervolgens werd de 2-2 geïncasseerd. Ook dat bleek te overzien voor VE2. Willem zette zich in om een diepe pass te bereiken en dat lukte. Een fractie eerder dan de keeper schoof hij de bal langs de hem heen om vervolgens gezamenlijk tegen elkaar op te knallen. Beide bikkels konden de wedstrijd gewoon vervolgen. Bakkie thee en tijd voor de wissels. Noodzaak om de 2e helft goed te beginnen. En…. dat lukte. De 4-2 kwam met een kopbal wederom van Willem. SEP wilde wel maar kon niet meer, een van die dagen dat de voeten niet doen wat het hoofd wel wenselijk acht. Allemaal net niet bij hen, en bij ons allemaal gewoon wel. De wedstrijd werd lekker uitgespeeld met nog 2 doelpunten van Willem en Umut. Wij hebben zo onze eigen (winter) Koning Willem I, Willem II, Willem III en Willem IV vandaag. De 2e overwinning op rij voor VE2 en opgeklommen naar plaats 7.

 

Dan nog even de kleedkamer geluiden.

Nog even over het balverlies, ja die balonderscheppingen van SEP. Wat? Je bedoelt onze foute passes naar de tegenstander! De winst te danken aan onze trainingsarbeid! Ja ik heb nog meegedaan met de training bij Club Brugge. Die gasten waren aan het trainen, toen ik net langs liep en de bal buiten het veld werd geschopt. Toen heb ik hem maar weer teruggeschopt. Ja, zelf heb ik nog op reservebank bij Celtic gezeten. Ik weet nog waar we de kauwgom onder de stoel hebben verstopt, zit er vast nog. Oja, joh ik heb nog op de stoel van Rod Stewart gezeten. Kortom het bleef nog lang gezellig.

 

 

 

Tot de volgende wedstrijd.

Michel.

 

Doelpunten
Willem D 9 Baggio 5 Max 1 De rest 0
Peter Ha 5 Ergin 3 Ron 1
Engin 5 Marco V 2 Bulent 1
Umut 5 Hans 2 Teun 1 Totaal 40