sv Erasmus VE2 – ODB VE1: 3-5 12 mei 2024

Het lukte helaas niet om de laatste thuiswedstrijd de punten in de tas te houden. Het samen met ons laag geklasseerde ODB heeft het lek de laatste wedstrijden boven gekregen. We zullen niet gaan klagen, kaartjes controleren is jammer genoeg niet meer van deze tijd, maar spelen tegen vaders is leuker dan spelen tegen zonen van vaders. Allerminst reden om je druk over te maken. Voetbal blijft tenslotte de belangrijkste bijzaak in het leven. Onze bezorgdheid ligt bij Martin die helaas weer een chemokuur moet ondergaan. Namens alle mannen van VE2 veel sterkte.
Maar potverdorie wat begonnen we sterk aan deze wedstrijd, na 45 seconde schoot Bora de 1-0 in de touwen. Blijdschap alom echter wel van korte duur. De hele snelle spits van ODB bleek niet af te stoppen. En wij zagen slechts: het uit het zicht verdwijnen van de achterlichten van de laatste trein naar huis. De blijdschap werd een teleurstelling van een 1-4 achterstand bij rust.
Thee
De 2e helft wisten we zowaar met 2-1 te winnen. Ook nu weer een goede start. Droge knal van Bleke en een intikker van Cihat op aangeven van Bleke bracht de spanning terug in de wedstrijd tot 3-4. Helaas ontkwamen we niet aan de penalty na de overtreding op de tegenstander. Eindstand 3-5. Het potje bier smaakte prima in het heerlijke zonnetje op het terras. Een deel ging nog even langs moeders voor de moederdag en de rest ging nog even door. Onduidelijkheid over de kreet “het is te zwaar”, ging dat over het weer of over gewicht van bepaalde spelers?
Tot volgende keer.
Doelpunten: Cihat 15, Bora 8, Dennis 5, Dogan (Johan) 5, Raymond 4, , Erwin 4, Michel B. 3, Marco 2, Baggio 2, Robert 1, Michel L. 1, E.D 1.