sv Erasmus VE2 – Laakkwartier VE2: 5-2 

He hallo, we zijn weer terug na een lange winterstop. Sneeuw, kou, regen waren de boosdoeners waarom wij ons favoriete spelletje sinds begin februari niet meer konden spelen. Gemotiveerd als altijd, dit bleek uit de grote opkomst, waren we weer aanwezig. De vraag was of de spieren ook zo gemotiveerd zouden zijn? Rondkijkend in de kleedkamer kon worden geconstateerd dat de kilo’s die net kwijt waren inmiddels weer waren terug gevonden. Werk aan de winkel voor de mannen van VE2. Een nieuw gezicht in de kleedkamer. Al weken aangekondigd, een hartelijk welkom aan de buurman van…..en zijn naam is Danny.

 

Om ons te onderscheiden van de tegenstander staken we onszelf vandaag in witte shirts. Waarschijnlijk was dit mede de reden dat we elkaar wat moeizaam vonden. Laakkwartier de rode lantaarndrager bleek gelukkig voor ons niet veel beter te zijn. Na een gewenning van 10 minuten leden we wel onnodig balverlies en werden we met een counter afgestraft, 0-1. Het herstel liet echter niet lang op zich wachten. Binnen 10  minuten werd het wandelrek tempo omgezet in een iets hoger tempo en de opgelopen schade herstelt. Engin, Bulent en Steve scoorde en deze voorsprong gaf veel zelfvertrouwen. Zo veel dat iedereen aan scoren leek te denken. Geen probleem, als we tenminste in die fase de kansen hadden verzilverd. Een 6-1 ruststand had niet misstaan. De werkelijkheid was anders. Na hoge ballen werd Danny getest op lage ballen, en hij had hem bijna. Nou ja toch nog met een voorsprong van 3-2 aan de thee.

 

De 2e helft met verse krachten tegen een tegenstander die niet meer bij machten bleek het ons moeilijk te maken. Dat deden we zelf wel. Weinig florissant voetbal van VE2, maar toch een overwicht. Tegen deze tegenstander waren we dit ook wel aan onszelf verplicht. 2 doelpunten van Umut bracht de eindstand van 5-2 op het scorebord. De score had hoger moeten uitvallen, maar met de nodige bloopers kregen we langs de lijn de lachers op de hand. De mooiste van Umut hierbij gevisualiseerd.

 

Groet Michel.

 

Doelpunten
Umut 10 Baggio 5 Bulent 2 Steve 1
Willem D 9 Ergin 4 Max 1 De rest 0
Peter Ha 8 Marco V 3 Ron 1
Engin 6 Hans 3 Teun 1 Totaal 54