Sinterklaas was weer op Erasmus

Woensdagmiddag om waren 16.00 uur zo’n 50 kinderen te bewonderen op ons mooie kunstgrasveld. De mini’s waren eenmalig uitgeweken van hun vertrouwde zondagmorgen. Daarnaast waren de JO8 en de JO9 present. Een klein uurtje trainen voordat het feest kon beginnen. Uiteraard waren ook de voetbalpieten present om nog even mee te doen.

     

Om 17.00 uur was iedereen binnen en werd luid de goedheiligman naar binnen gezongen. Onder begeleiding van presentator Peter Hooglander werden soepeltjes de teams naar voren gehaald. Dat sinterklaas van voetbal hield was wel te merken aan de kundige vragen die op de kinderen werden afgevuurd. Na een liedje werden de kinderen door de pieten beloond met een handje kruidnoten.

     

Nadat de Sinterklaas naar zijn volgende adres was vertrokken waren er uiteraard ook nog cadeautjes voor alle spelers. Moe maar voldaan vertrokken alle kinderen naar huis.

Wil Hartgring, Yvonne Koning en alle andere vrijwilligers dank voor de prachtige aankleding, we kijken nu al uit naar de kerstaankleding!!!!

Sinterklaas, pieten dank voor jullie komst. Hopelijk tot volgend jaar!