Semper Altius – sv Erasmus Vet 2:       12-1 

Januari gehad en nog steeds ongeslagen!  Helaas telt deze maand maar 31 dagen, dat is dan toch weer jammer.  Tegen Semper hadden we met diverse tekorten te maken. Zowel getalsmatig als fysiek, conditioneel, snelheid, vaste vlagger en publiek, zaten we ver onder ons gemiddelde.

Wanneer je dan tegen een tegenstander moet spelen die tot de tanden toe is gemotiveerd, wordt voetbal best wel een lastig dingetje.

 

Naast het feit dat Semper op alle vlakken veel en veel te sterk is voor ons, dit was in onze thuiswedstrijd al gebleken, waren ze blijkbaar toch niet gerust op een goede afloop. Zo vertikte ze het een vlagger aan te stellen, de aanwezige reserves hadden hier geen zin in. Ze vertikte het andere shirts te halen. Ook de scheids liet merken er niet echt veel zin in te hebben.

Wij gingen mee in de psychologische oorlogvoering en stelde Bullent als keeper, Frans als vlagger en Renato als publiek op. Je had ze moeten zien kijken!

Binnen 5 minuten stond het 1-1 door een knap goal van Hans. Daarna knapte er iets. Bij ons bijna de enkel van Michel, bij sommige van Semper iets neurologisch. De eerste helft sloten we af op 8-1.

 

In de kleedkamer werd de tactiek voor de tweede helft afgesproken. Michel ging keepen, Bullent als hangende spits, Hans als vlagger en Frans als opkomende middenvelder. Over Renato waren we unaniem tevreden, hij mocht blijven staan. Na een paar minuten had de Semper onze tactiek door en liep het uit tot 12-1.

 

Het is geen lolletje om tegen Semper te spelen. Ik weet niet of zij damesvoetbal hebben maar als die net zo kunnen zuigen dan………… ach laat maar zitten. De zon scheen en we hebben elkaar weer eens gezien. Voor donderdag a.s. is er zelfs een trainingsafspraak dus Semper heeft toch nog wat goeds opgeleverd.

Voor wie er niet bij was, donderdag 20.00 uur aanvang training.

 

Senior

 

 

Doelpunten
Willem 8 Peter Ha. 3 Steve 1 Sander 1
Baggio 6 Marco 2 Robbert 1 Hans 1
Dennis K. 3 Patrick 1 Michel B. 1 De rest 0
Totaal 25