Samenwerking met voetbalschool Yana

Onlangs is SV Erasmus een samenwerkingsverband aangegaan met voetbalschool Yana. Deze wordt enthousiast geleid door Alvin Kimo Ngoy. Hij stelt zich hieronder kort voor.

Mijn naam is Alvin Kimu Ngoy. Ik ben 22 jaar oud en ik woon in Den Haag. Ik ben een fanatieke en gedreven trainer en voetballer, die alVoetbalschool Yana zeven jaar met veel plezier training geeft.
Ik studeer aan de Haagse Hogeschool en doe de gymlerarenopleiding. Daarnaast ben ik werkzaam ik bij Triodus (buitenschoolse opvang). Ik heb niet alleen passie voor het spelletje voetbal, maar ook voor het trainersvak. Zo ben ik begonnen bij svv Scheveningen. Daar heb ik 6 jaar training geven aan selectieteams. Sinds twee jaar ben ik actief bij SV Die Haghe. In 2019 heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond. Daar heb ik diverse trainersdiploma’s behaald:

  • KNVB PUPILLEN SCHEIDSRECHTER
  • KNVB UEFA PUPILLEN TRAINER
  • KNVB UEFA C- YOUTH TRAINER
  • KNVB HOOFD JEUGDOPLEIDINGEN

Met mijn ervaring hoop ik spelers beter te maken in datgene wat ze leuk vinden en dat is voetbal. Samen met SV Erasmus willen wij dit waar maken door ons te focussen op de motorische vaardigheden van de spelers. Wij willen spelers op een leuke en speelse manier hun vaardigheden verbeteren en kijken heel erg uit naar onze samenwerking.

 

Binnenkort verschijnt een vervolgbericht. Daarin zal worden aangegeven wanneer en op welke tijdstippen de activiteiten plaatsvinden en hoe de aanmelding daarvoor moet geschieden. Bij voldoende aanmeldingen wordt begin maart met de activiteiten gestart.

Wij wensen onze samenwerkingspartner alvast veel succes bij de uitvoering toe.