Riccardo Koers (55) overleden

Afgelopen nacht is ons lid Riccardo Koers op veel te jonge leeftijd overleden. Begin dit jaar werd vastgesteld dat Riccardo ernstig ziek was. Ook werd duidelijk dat van een onomkeerbaar proces sprake was. Aan deze ongelijke strijd kwam vannacht een einde.

Oud-GDS’ers herinneren Riccardo ongetwijfeld als een groot voetbaltalent. Al op jonge leeftijd werd hij opgenomen in de selectie van GDS. Het was een genot om naar zijn voetbalkunsten te kijken. Er is wel eens beweerd dat hij de beste voetballende Koers was. Helaas speelden voetbalblessures hem parten. Daardoor moest hij al op jonge leeftijd stoppen met selectievoetbal.

Maar Riccardo is de vereniging altijd trouw gebleven. Naast voetballen was hij onder andere actief als jeugdleider, jeugdtrainer, clubbladmedewerker, programmaleider en barmedewerker. Daarnaast was het ook heel gezellig om in zijn omgeving te vertoeven. Mede daardoor zal hij in de harten van velen blijven voortleven. Voor zijn inzet voor GDS en later sv Erasmus zijn wij hem uiteraard erg dankbaar.

Wij wensen zijn vrouw Natascha, de kinderen, de families Koers en Radder en zijn vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Namens bestuur sv Erasmus,
Hans van Vliet

Nadere bijzonderheden over het laatste afscheid volgen zo spoedig mogelijk.