Reminder: Nieuwjaarstoernooi a.s. zondag 13 januari 2019

Zondag 13 januari is er weer een nieuwjaar toernooi. Alle leden zijn hierbij van harte uitgenodigd. Selectiespelers en spelers uit de lagere elftallen zijn van harte welkom.

De ‘oudjes’ van GDS, VVP en LENS hebben zelf al een team samengesteld, ook diverse veteranen hebben zich al aangemeld . Maar hoe leuk zou het zijn als we met een nog (veel) groter aantal spelers kunnen starten.

Iedereen die mee wilt doen wordt om 11.00 uur verwacht, spelers worden dan ingeschreven en ingedeeld in teams. Om 12.00 uur starten we met de eerste wedstrijd.

Om 15.00 uur start de Nieuwjaars borrel, een mooi moment om de 2e helft van het seizoen in te luiden.

Namens de seniorencommissie iedereen dank voor jullie inzet de afgelopen maanden. Laten we er een mooie 2e helft van maken met veel sportieve hoogtepunten!