Patrick Vink nieuwe hoofdtrainer zaterdagselectie SV Erasmus

Het bestuur van SV Erasmus is blij mede te mogen delen dat overeenstemming is bereikt met Patrick Vink, onze nieuwe hoofdtrainer voor de zaterdagselectie.
In gevoerde gesprekken met Patrick is gebleken dat er een goede klik is tussen Patrick en Erasmus. Tevens kwam naar voren dat Patrick een echte people manager is, gedreven en oog heeft voor het groepsproces zonder de individu uit het oog te verliezen. Competenties waar Erasmus naar op zoek was.
Met zijn ervaringen als hoofdtrainer waaronder de laatste 2 seizoenen bij Haagse Hout denken wij dat de juiste persoon te hebben gevonden om verder te bouwen aan de zaterdagselectie.
Wij wensen hem veel succes en veel plezier bij SV Erasmus
.
Reactie van Patrick op de aanstelling;
.
Ondanks alle ellende en onzekerheid die op dit moment heerst, ben ik super blij met deze aanstelling. Het vertrouwen dat ik krijg van deze warme club is groot. De warmte maar vooral ook de betrokkenheid van de mensen binnen de club die tijdens de gesprekken naar boven zijn gekomen, geven aan hoe hecht deze club is. Met en voor elkaar. De volgende stap voor mij is kennis maken met de spelersgroep, met ze in gesprek raken en van daaruit stappen voorwaarts maken. Helaas heb ik ze nog niet gezien of gesproken maar dat zal hopelijk op korte termijn mogelijk worden. Ik kan ook niet wachten om weer lekker aan de slag te gaan en de focus weer op het voetbal te kunnen leggen. Want zeg nou eerlijk dat beginnen we nu toch allemaal wel echt te missen.

Stay strong !!!!