Oefenwedstrijd: Jo19-1   –   Jo19-2

Wellicht misschien nog niet bij iedereen bekend, SV ERASMUS beschikt komend seizoen over 2 Jo19 teams. Jo19-1 staat onder leiding van Salim en Aioub, Jo19-2 staat onder leiding van Bulent (tevens coördinator van de Jo19), Mo en Pasha.

Na een aantal trainingen kwam het idee om een wedstrijd tegen elkaar te spelen, afgelopen woensdag was het zover!

Woensdag 29 juli 2020.

Na een aantal wedstrijd-loze maanden hebben de oudste jongens van onze jeugdafdeling een onderlinge oefenwedstrijd gespeeld.

In een heerlijk ontspannen sfeer zag je aan de aftrap alle gezichten glinsteren om eindelijk weer een wedstrijd te spelen.

In een goed opgaande eerste helft waren in de eerste 10 minuten de beste kansen voor Jo19-2. Helaas kwamen daar geen doelpunten uit, dit mede door een paar goede reddingen van de keeper. Daarna nam 19-1 het over en waren wel trefzeker. Na een kwartier werd het 1-0 en even later, na een fantastische dribbel actie vanaf links, werd het zelfs 2-0.

Na rust bleef 19-1 trefzekerder en maakten de 3-0. Hierna kon 19-2 ook eindelijk juichen… Na een mooie pass van centrale verdediger Amin werd linker spits Walid in de diepte gevonden en rondde hij het beheerst af door de bal langs de keeper te schuiven… 3-1

Het slotakkoord was van 19-1 en maakten vanuit een strafschop nog de 4-1, wat uiteindelijk ook de einduitslag was.

Het was heerlijk om onze talenten na een lange tijd weer een wedstrijd te zien spelen. De trainers zagen dat het wel goed gaat komen komend seizoen!

Goed gedaan jongens!!! En bedankt scheids Johnny!!!