Laatste info: SV Erasmus Jubileumtoernooi

Ons 25 jarig bestaan komt al snel dichterbij! Naast de SV Erasmus Reünie op 1 juli, zal er op zaterdag 2 juli het jubileumtoernooi plaatsvinden.

Aanvang: 12:00 uur
Start toernooi: 13:00 uur

Inschrijfkosten bedraagt €50,- per team. Deze dienen bij het aanmelden betaald te worden. In ruil hiervoor krijg je 3 kannen bier, een gratis Indonesisch buffet (ook voor supporters) en zal er uiteraard muziek worden geregeld om het jubileum flink te vieren. Voor de kleintjes zal er een springkussen aanwezig zijn.

De verwachtte eindtijd van het toernooi zal rond 16:30 uur zijn. Daarna kan er onder het genot van een drankje genoten worden van de vrolijke beats van DJ Quinno. Rond 18:00 zal het smullen worden van het Indonesisch buffet. Aansluitend is er voor de liefhebbers een feestavond.

Gedurende de dag werken wij met muntjes. Muntjes kunnen worden gehaald bij een apart muntjes-verkooppunt (dus niet aan de bar). Gelieve de muntjes per pin betalen.

Bij de bar/ keuken zal er een aangepast assortiment zijn. Zo zullen er geen tosti’s te verkrijgen zijn, maar als alternatief wel belegde broodjes met kaas, ham of kipfilet.

De weersvoorspelling zien er geweldig uit, overwegend zonnig en 22 graden. Voor de mensen die snel verbranden… denk aan zonnebrand. En niet onbelangrijk: drink voldoende (bier)! Alle ingrediënten zullen aanwezig zijn om er een geweldige dag van te maken.

Tot zaterdag!