Laakkwartier VE2 – sv Erasmus VE2: 0-6

Zouden we vandaag misschien eens punten gaan meenemen? Gezien de stand leek dit niet onmogelijk. In de kantine zette Bullent de boel al op scherp door vraagtekens te zetten achter het gevoerde beleid. Flitsende voorstellen en wonderlijke tactieken volgde elkaar in snel tempo op. Je kon in de ogen van diverse spelers de revolutie al zien gloren maar toen hij over loopacties begon , greep de vertwijfeling om zich heen. Bullent zat niet lekker in zijn vel, dat was wel duidelijk en had behoefte aan rust. Door hem in de punt van de aanval te zetten , kreeg hij dat dan ook. De rest van het team werd om hem heen gebouwd. Mantelzorg , zullen we maar zeggen

 

De vaste spits Willem werd voorstopper, met Bol, Teun en Kees ter ondersteuning achterin. Peter ging in het hok en Engin zou samen met Bullent voorin de rust bewaren. De rest stond op het middenveld. Ayoub en Max stonden wissel. Renato kwam wat later en Umut 2.0 was er ook weer.

Zoals bij iedere nieuwe formatie lag het tempo niet zo hoog. Een ouder echtpaar, hij met zuurstof en zij met rollator, zag ik “een rondje Lakwa” wandelen en waren uit het zicht voordat we hadden gescoord. `Dat gaat niet goed`, moet Ayoub hebben gedacht en wisselde met een Lakwa speler. Uit chaos komt meestal iets moois, moet zijn idee zijn geweest.

Erasmus schrok wakker en het tempo ging omhoog. Het werd een echte wedstrijd met groot succes.

 

Willem ging weer scoren, 3 x zelfs. Teun, Hans en Baggio namen er ieder 1 voor hun rekening.

De voor- en  achterhoede hielden keurig de “nul”.

Wat wil een mens nog meer.

 

Senior

 

Doelpunten
Peter Ha 5 Baggio 4 Max 1 De rest 0
Engin 5 Ergin 3 Ron 1
Willem D 5 Marco V 2 Bulent 1
Umut 4 Hans 2 Teun 1 Totaal 34