JBR Dienstverlening tekent voor 3 jaar shirtsponsorcontract 1e elftal zaterdag

JBRDienstverlening

Dit seizoen is zoals een ieder wel bekend is de zaterdagafdeling opgericht bestaande uit 2 teams. Het 1e elftal komt uit in de standaard klasse. Nog voordat de eerste bal getrapt was waren er al gesprekken met een potentiële shirtsponsor. Na een tweetal gesprekken werd door John Reijntjes, eigenaar van JBR Dienstverlening, besloten om voor de komende 3 seizoenen de shirtsponsoring op zich te nemen voor zowel het thuis-, als uittenue. John Reijntjes zelf een fervent voetballer zag zijn kans schoon om meer publiciteit aan zijn bedrijf te geven door deze shirtsponsoring. Op het moment van ondertekening staat het gesponsorde elftal op een zeer verdiende 6e plaats.

De sponsorcommissie is zeer verheugd met deze sponsoring. Het contract is officieel vlak voor de kerstdagen getekend.

JBR Dienstverlening is een jong en dynamisch bedrijf dat zich inzet voor dienstverlening aan bedrijven, particulieren, stichtingen en gemeentelijke instellingen.

JBR bestaat uit gemotiveerde en ervaren mensen die al jaren in de dienstverlening werkzaam zijn en die hun werk met veel plezier en op veilige wijze uitvoeren, d.m.v. het werken met de nieuwste en goedgekeurde materialen..

Omdat JBR Dienstverlening een midden klein bedrijf is, kan het zijn kosten vaak lager houden dan een groter bedrijf. Dit is mogelijk omdat zij minder kostenposten hebben en prijsbewust handelen. Zij kunnen u dus een aantrekkelijk aanbod doen, geheel naar wens, op glasbewassing, schoonmaak en gevelonderhoud. Bekijk ook de site www.jbrdienstverlening.nl