Inhaalwedstrijd Erasmus uit bij HMSH

Morgen staat de inhaalwedstrijd uit bij HMSH op het programma voor de zaterdag 1. Erasmus is met wat wedstrijden minder gespeeld terug te vinden in de middenmoot, waarbij een overwinning noodzakelijk is om aansluiting te blijven behouden met de top van de competitie. HMSH staat 12e met 5 punten uit 6 gespeelde wedstrijden. Wat Erasmus kan verwachten is nog onbekend, want HSMH wist wel vorige week knap koploper Quintus op een gelijksspel te houden.

De wedstrijd wordt om 14:00 uur afgetrapt op het kunstgrasveld van HMSH onder begeleiding van arbiter W. van Horssen.

HMSH - Erasmus

Het tweede team is na de knappe en verdiende overwinning van vorige week tegen de koploper een weekend vrij, wat de meeste ook goed kunnen gebruiken. Zaterdag 3 speelt wel een thuiswedstrijd tegen VCS 3. Nadat vorige week de eerste punt van het seizoen werd binnen gehaald smaakt dat natuurlijk naar meer. De wedstrijd wordt afgetrapt om 12:15 uur.

Het vierde team zit de laatste weken telkens dicht bij hun eerste punten van het seizoen. Hopelijk kan dat eindelijk morgen zo zijn in de thuiswedstrijd tegen het altijd lastige FC ‘s-Gravenzande 21. Deze thuiswedstrijd wordt afgetrapt om 12:00 uur. Het vijfde team zal wederom drie punten proberen te behalen uit bij PGS/VOGEL 3. Deze pot start om 14:30 uur.

Het is even afwachten wat vanavond bekend wordt gemaakt omtrent de nieuwe regelgevingen van de overheid. Laten we hopen dat supporters gewoon nog welkom blijven bij de wedstrijden. Succes allemaal!