hsv Escamp VE1 – sv Erasmus VE2: 4-12

18-9-2016 Gekkigheid, Gezelligheid en Resultaat.

Escamp is tegenwoordig te vinden op het complex van HMSH. Effe wennen, maar dat ging snel. Wouter en Leo kende we nog wel, maar daarmee hield het wel een beetje mee op. Ook bij Escamp behoorlijk wat wijzigingen en dus maar afwachten hoeveel kwaliteit daar was toegevoegd. VE2 gaat altijd uit van haar eigen kracht en kwaliteit en stoort zich aan geen enkele tegenstander. Bijna hadden we onze eigen scheidsrechter ingezet, maar op de valreep kwam de leidsman aangesneld. Wij de keuze van de speelhelft, zij de aftrap. Toss gewonnen en daarmee de eerste stap naar succes gezet. Wij kwamen als eerste in ons spel en leken de tegenstander te overklassen. Bij de vlotte 1-4 voorsprong, hoorde je vanaf de zijlijn al roepen 10, 10, 10. Als door een wesp gestoken reageerde Escamp hierop door de 2-4 en 3-4 te maken. Spanning terug, wij liepen uit naar 3-5, zij kwamen terug tot 4-5 en toen waren we het er over eens dat het tijd was om te rusten.

 

Kijk dachten wij, meer wissels bij ons dan bij hun. Extra troeven om in te zetten en dat deden wij dan ook. Slimme zet bleek achteraf, nog effe hielden zij het vol en bleef het spannend. Uiteindelijk werd de stand van de 2e helft was 0-7 en daarmee kwam de eindstand op 4-12. Dit alles met doelpunten van Willem 3x, Peter Ha 3x, Peter Ho 2x, Bulent, Baggio, Ron en Teun. Feitelijk ook met eigen doelpunten aan 2 kanten, maar dat is bijzaak.

 

Wil je op je hoogtepunt stoppen, kijk dan effe naar de stand. Deze week staan we alfabetisch gezien bovenaan. In de kleedkamer bleef het nog lang gezellig, wie heeft het licht uitgedaan?, is de quizvraag van deze week. Gynaecologen zijn per definitie vrouwen hebben we geleerd, om maar een van de vele wetenswaardigheden te benoemen.

Volgende thuis de eerste topper uit de competitie. Sep won namelijk met dezelfde cijfers 12-4.

Komt dat zien, komt dat zien.

 

 

Groet Michel.

 

Doelpunten                      
Willem 6 Peter Ho 2 Michel B. 1 Ron 1        
Peter Ha 5 Michel L. 1 Max

 

1 Teun 1        
Baggio 2 Steve 1 Bulent 1