Het I.M. Tim van der Meer Toernooi op 12 en 14 augustus!

Na een aantal jaar afwezigheid zal er in in augustus een nieuwe editie van het sv Erasmus-toernooi worden gehouden. Het sv Erasmus-toernooi zal worden omgedoopt in het I.M. Tim van der Meer Toernooi. Clubicoon Tim van der Meer, die zich jarenlang inzetten voor de vereniging, is 30 oktober 2020 komen te overlijden. Het omdopen van het toernooinaam is een eerbetoon aan Tim van der Meer en zijn jarenlange inzet voor de vereniging.

De organisatie heeft voor de sv Erasmus zaterdag een mooi en sterk deelnemersveld weten te creƫren. Vanuit de zaterdag 4e klasse zal deelnemen Semper Altius en sv Houtwijk. Ook zaterdag 3e klasse Quick Steps zal deelnemen aan het toernooi. In augustus zal sv Erasmus tevens deelnemen aan de toernooien van Quick Steps en sv Houtwijk. Wat het voetballend gezien een erg mooie, drukke en gezellige maand maakt. Het sterk bezette deelnemersveld zal volgens de organisatie resulteren in mooie wedstrijden voor zowel de teams als het publiek.

Het tweedaags toernooi zal worden afgetrapt op donderdag 12 augustus 2021 met aanvang 19:30 uur.
De volgende wedstrijden staan dan op het programma:

sv Erasmus – Semper Altius
sv Houtwijk – Quick Steps

Natuurlijk zal de kantine voor-, tijdens- en na de wedstrijden open zijn voor hapjes en drankjes.

Op zaterdag 14 augustus wordt er een vervolg gegeven aan het toernooi in de vorm van finales. De winnaars en de verliezers van de donderdag zullen het tegen elkaar opnemen voor de beker. De aanvang van de deze spannende wedstrijden zal 14:30 uur zijn.

Op de finaledag is er naast het bekijken van de wedstrijden ook voldoende geregeld voor een gezellige 3e helft, mede met een zanger. Hierin is de organisatie wel afhankelijk wat de overheid zal melden op de persconferentie van 13 augustus, dus laten we duimen. Tijdens het toernooi zal ook een BBQ aanwezig zijn voor eventuele broodjes etc. en salades.

Iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt willen wij alvast bij deze bedanken.
Houdt dus 12 en vooral 14 augustus een plek vrij in de agenda!

Toernooi sv erasmus