Grote overwinning Sv Erasmus (za) op Wanica Star

Op een regenachtige dag begon Sv Erasmus de eerste competitie wedstrijd tegen Wanica Star.

Sv Erasmus begon de wedstrijd wat overmoedig en al snel kwam Wanica Star eruit via de counter en kreeg een grote kans om op voorsprong te komen.
Hierdoor leek Sv Erasmus wakker te zijn geworden en kwam het snel via goed combinatie werk op 0-1 via Jerry Middeldorp.
Na de 0-1 kwam Wanica Star er weer goed uit via de counter en moest keeper Jordi van Rheenen met een hands bal buiten de 16 meter ingrijpen. Jordi kreeg direct rood (door middel van de overigens prima fluitende arbiter) en zo moest Sv Erasmus met 10 man verder na 20 minuten spelen. Jerry Middeldorp moest hierdoor zijn voetbalshirt uittrekken en de handschoenen van Jordi aantrekken. Dit incident leek Sv Erasmus echt wakker te schudden en met als gevolg, volgde de 0-2 via de van Wassenaar overgekomen Hassan Razai. Na goed doorkomen via de rechterkant kon Jeffrey Vreeswijk de 0-3 binnen tikken en leek de wedstrijd gespeeld. Na wat tactische omzettingen in de rust ging Sv Erasmus met 3 verdedigers voetballen waardoor Tariq Selim doorschoof naar het middenveld. Dit resulteerde al snel tot de 0-4 via wederom Hassan Razai door middel van een mooie lob. Hierna leek de wedstrijd definitief gespeeld en maakte Jeffrey Vreeswijk de 0-5 via goed combinatie voetbal via de linkerflank.
De 0-6 kwam op naam van Tariq Selim die zijn goede spel bekroonde met een mooi doelpunt. Het slot was voor Hassan Razai die hiermee voor zijn hattrick tekende 0-7.

Al met al goed combinerend voetbal door Sv Erasmus dat bijna de gehele wedstrijd met 10 man moest voetballen.
Volgende week Quintus thuis (14:30uur) en dan zal Sv Erasmus voor het eerst serieus getest worden in de competitie.